Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Kemer Country Club, geçtiğimiz hafta gerçekleşen etkinliklerde başarılı sporcuların kıyasıya mücadelesine ev sahipliği yaptı.

Demirören Şirketler Grubu’na ait Kemer Country Club, çifte organizasyona imza attı. Alanında başarılı genç tenisçilerin, 27-31 Ağustos tarihleri arasında katıldığı ‘12 Yaş Yaz Kupası’, çekişmeli mücadelelere sahne olurken, dereceye giren sporculara ödülleri, 31 Ağustos’taki törenle verildi. Öte yandan ‘Geç Open 2018 Qualifying Challenge’ın Türkiye ayağı, pazar günü Kemer Country Club’da gerçekleşti. Resmi handicap sahibi tüm oyuncuların katılımına açık olan turnuvada, golfçüler gün boyunca mücadele verdi. Fas, Kenya, Malezya ve Nijerya’nın da aralarında bulunduğu ülkelerdeki iş dünyasının tanınmış simalarını buluşturan organizasyonun finali, aralık ayında Dubai’de gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Kemer Country Club’da dev turnuva

Şile’de ‘Evet’ dediler

Yatırım bankacısı Kerim Kotan ve mimar Mine Arslanbek, Şile’de nikah masasına oturdu. Hafta sonu Casa Lavanda Butik Otel’de gerçekleşen düğüne, Selin-Mehmet Tara, Aslıhan-Demir Sabancı, Ayşe-Selçuk ve Didem-Murat Üstay’ın da aralarında bulunduğu ünlü isimler katıldı. Monique Lhullier marka gelinliğiyle beğeni toplayan Arslanbek, kendi tasarımı mücevherleriyle göz doldururken, konuklar da renkli anlar yaşadı.

Kemer Country Club’da dev turnuva

Sezona veda!

Bodrum Türkbükü’ndeki Sess Club, görkemli bir kapanış partisiyle yaza veda etti. İşletmeciliğini Nedim Binler, Yüksel ve Ecevit Yılan’ın yaptığı mekanda, DJ Can Parlak’ın parçaları eşliğinde eğlenen misafirler, sürpriz havai fişek gösterisiyle de görsel şölen yaşadı. Hasan-Meral Kosif, Alpay-Gaya Başaran ve Tarık-Hande Miras’ın da aralarında bulunduğu konuklar, sabahın ilk ışıklarına kadar sohbet etti.

Kemer Country Club’da dev turnuva

Lezzetli davet

Bodrum’un popüler adreslerinden Mavi Otel, düzenlediği yemek davetiyle futbol dünyasının ünlü simalarını buluşturdu. Türkbükü’ndeki mekanın işletmecisi Cemal Yarar’ın hazırladığı mantıyı tadan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Jolly Tur onursal başkanı Sinan Vardar ve Nedim Binler’in de aralarında yer aldığı misafirler, lezzet şöleni yaşadı.