Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

İstanbul’un seçkin simalarının bir araya geldiği Kemer Country’de gelenekselleşen ‘Bol Pazar’ etkinliği, renkli görüntülere sahne oldu.

Eşsiz doğası, yaşam konsepti ve dünya standartlarındaki imkanlarıyla dikkat çeken Kemer Country, hafta sonu sporseverlerle doğa aşığı konukları buluşturdu. Pek çok etkinliğin yer aldığı alanda, önceki gün ‘Bol Pazar’ alışveriş şenliğinin ikincisi gerçekleşti. Sinan Oktay, İzer Meşulam ve Mehmet Uğurluoğlu’nun titizlikle hazırlandıkları ve her geçen gün daha da büyüyüp gelişen organizasyona, bu hafta yenilikler de eklendi. Türkiye’nin dört bir yanından gelen taze meyve ve sebzelerin yanı sıra Taco Department, Carnaval Hotdog ve Ozzies Kokoreç gibi tatlar da etkinliğin favori lezzetleri arasındaydı. Doğa, lezzet, çocuk etkinlik alanları ve müzik performanslarını aynı çatı altında toplayan ‘Bol Pazar’da, başta Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören olmak üzere, Kıvanç Oktay-Meltem Demirören Oktay, Revna Demirören, Murat Oktay Alinur, Türker, Derya Baykal, Adil Benardete, Vanessa Susar ve Jülide Ateş’in de aralarında bulunduğu misafirler, güneşli havada, alışveriş yapıp, değişik lezzetler tadarken, keyifli anlar yaşadı.

Kemer Country’de eğlenceli pazar

Kemer Country’de eğlenceli pazar

Kemer Country’de eğlenceli pazar

Kemer Country’de eğlenceli pazar

Kemer Country’de eğlenceli pazar

Renklerin dansı!

Üç boyutlu çalışmaları ve rengarenk heykelleriyle tanınan İsrailli sanatçı David Gerstein’ın eserleri, 19 Nisan’da Etiler Avant-Garde Gama Art Gallery’de sergilenecek. ‘Hayatın Renkleri’ adlı koleksiyonunda günlük hayatın içindeki renklerden ilham alan Gerstein, anları ve anıları sanata taşıyarak, insanları farklı bakış açısına yönlendirmeyi hedeflediğini söyledi. Açık hava heykelleriyle de adından söz ettiren sanatçı, renklerin çarpıcılığını ön planda tutuyor.

Kemer Country’de eğlenceli pazar

Tozu dumana kattılar

Otomobil sporlarında yılın en hızlı pilotunun belirlendiği ‘Şampiyonlar Şampiyonası’, geçtiğimiz hafta sonu farklı branşlardan 48 sporcunun katılımıyla TOSFED Körfez Yarış Pisti’nde yapıldı. Eski şampiyon pilotlardan Cem Hakko başta olmak üzere, İskender Atakan, Serdar Bostancı ve Halim Ateş, retro ralli otomobilleriyle izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Ralliciler arasından son çeyrek finale yükselen isimler, Can Tolon, Burak Çukurova, Adil Küçüksarı, Yağız Avcı, Murat Bostancı, Ali Türkkan, Buğra Banaz ve Gün Taşdelen olurken, yarı final eşleşmelerinde Burak Çukurova‘yı 2-0 eleyen Can Tolon’la Murat Bostancı‘yı 2-1 eleyen Ali Türkkan finale kaldı. Yarışmanın sonunda ise Can Tolon, Ali Türkkan‘ı 2-0’lık sonuçla yenerek ‘Şampiyonlar Şampiyonu’ unvanının sahibi oldu.

Kemer Country’de eğlenceli pazar

Yarış esnasında takla atan Cem Hakko, kazadan yara almadan kurtulurken, çalışır durumda olan otomobiliyle, piste dönüp gösteri yaptı.

Kemer Country’de eğlenceli pazar