Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Şah Yaycı ve Levent Erden, bir davette konuklara, Bodrum’un dününü ve bugününü anlattı.

MESA Bodrum Demirbükü, Şah Yaycı ve Levent Erden’le ‘Bodrum Kafası’ etkinliğine ev sahipliği yaptı. İş, sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimlerini bir araya getiren davete, Gamze Cizreli, Beril-Aysel Akçay, Yeşim Manav ve Berna Ülger Ceylan’ın da aralarında olduğu isimler katıldı.

İtalyan mutfağından lezzetli tatlar eşliğinde, Yaycı ve Erden’den Bodrum’un dünü ve bugününü dinleyen konuklar, ilerleyen saatlerde kumsalda canlı müzik eşliğinde dans etti. MESA adına ev sahipliği yapan Yiğit Boysanoğlu, “Projemizle Cennet Koyu’na huzur vadediyoruz” dedi.

Haberin Devamı

KUMSALDA SOHBET

Heyecan dorukta

K&M Organizasyon’un sahibi Meltem Beyazıt Tepeler, önümüzdeki hafta Hindistan’da gerçekleşecek EWPC (Egzotik Düğün Planlama ve Konferansı) etkinliğine, Türkiye’den davet edilen tek isim oldu. İş insanı, konferansın danışma kurulu üyeliğinde de yer alıyor.

KUMSALDA SOHBET

Duyarlı çift

Şebnem-Celal Çapa, Bozburun’da tatil yapıyor. Denizin ve güneşin tadını çıkaran çift, önceki gün sahildeki çöpleri topladı. Şebnem Çapa, Instagram’dan paylaştığı kareye, “Bozburun kıyılarında iki saat çöp topladık. İki sene öncesine göre burayı daha temiz bulduğumuz için mutlu olduk” yazdı.

KUMSALDA SOHBET

Tatilde buluştular

Varol-Aslı Yaşaroğlu çifti, yakın dostları Gülseven-Mehmet Göçen’le Hilton Dalaman Sarıgerme Resort&SPA’da tatillerine devam ediyor. Önceki akşam yemekte buluşan ekip, bol bol sohbet etti.

KUMSALDA SOHBET

Ulusoy’a torun ziyareti

Duayen iş insanı Yılmaz Ulusoy, Levent’teki holding binasında torunlarını ağırladı. Yemeğe, Pınar Ulusoy-Oğuz Şenol’un oğulları Kaan, Mehmet-Didem Ulusoy’un oğulları Jr. Yılmaz Ulusoy, Pelin Ulusoy-Turgut Tepret çiftinin ikizleri Hikmet Can ve Mina katıldı. Mehmet Ulusoy’un kızı Naz, aynı saatlere denk gelen kursu nedeniyle yemekte yer alamadı. Büyük torun Kaan Şenol ise işleri nedeniyle erken ayrılmak zorunda kaldı.

Yılmaz Ulusoy, torunlarına, “Sizleri holding binasında sık sık görmekten keyif alıyorum. Çünkü burası yuvanız. Bugün dedenizi ziyaret ettiğiniz bu binada, yarın bayrağı devralacak ve iş dünyasının yıldızları olacaksınız. Kendinizi şimdiden buna göre yetiştirin. Önce eğitim, sonra da iş yaşamında göstereceğiniz başarı, mutluluğunuzun da anahtarı olacaktır” dedi.

Haberin Devamı

KUMSALDA SOHBET

Önce kardeşlik, sonra iş

Arya Kadın Yatırım Platformu girişimcilerinin katılımıyla Bodrum Casa Hermanas Otel’de düzenlenen Arya Bodrum Shopping Fest, büyük ilgi gördü. Etkinlik kapsamında, 32 kadın girişimci, ürünlerini sergiledi. Yüzlerce kişinin ziyaret ettiği organizasyonda, dört saat içinde yaklaşık 37 bin TL’lik satış yapıldı. İyi yaşam ve beslenme uzmanı diyetisyen Dilara Koçak, Güral Seramik Yönetim Kurulu Üyesi Sevim Güral, Ak Parti Milletvekili Belma Satır ve KAGİDER üyesi birçok başarılı iş insanı da alışveriş yapıp, hemcinslerine destek verdi.

KUMSALDA SOHBET