Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

İstanbul cemiyet hayatının seçkin isimleri, ‘Marakeş’ konseptli gecede bir araya geldi.

Sanayi 313 ve moda editörü Mert Aslan, yılın en iddialı davetini birlikte düzenledi. ‘Marakeş’ konsepli gecede, İstanbul cemiyet hayatından seçkin konuklara ‘Fas rüyası’ yaşatıldı. Aslan ve Sanayi 313’ün kreatif direktörü ve kurucu ortağı Enis Karavil’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, renkli anlar yaşandı. Geceye, Yasemin Özilhan, Burcu Esmersoy, Suzan Toplusoy ve Aslı Tacir’in de aralarında bulunduğu isimler katıldı. Davette, Fas’ın lezzetli yemeklerini tadan misafirler, müzik eşliğinde sohbet etti.

Haberin Devamı

MARAKEŞ RÜYASI

Demet Sabancı’ya anlamlı sürpriz

Demet Sabancı Çetindoğan, geçtiğimiz günlerde yeni yaşına girdi. Sabancı’nın arkadaşları Feryal Gülman, Merih Turan, Berrin Yoleri, Oya İdil, Berrin Okçu, Aynur Özderici, Nebahat Çehre ve yengesi Arzu Sabancı da onu bu özel günde unutmadı. L’Orient Restaurant’da toplanan ünlü isimler, arkadaşlarına sürpriz yaparak doğum gününü kutladı. Lübnan restoranında uzun süre kalan grup, keyifli halleriyle dikkat çekti.

MARAKEŞ RÜYASI

Atölye ziyareti

İyilik İçin Sanat Derneği üyelerinin, her hafta düzenli şekilde gerçekleştirdikleri Sanat Buluşmaları’nın, 179’uncu konuğu, Leyla Emadi oldu. Ressamın Seyrantepe’deki atölyesinde gerçekleşen ziyarette Selin Bozkurt, Nadire Tanes, Meral Yıldız, Arzu Küfündür, Ayça Okay, Yasemin Atatüre ve Sinem Gönç, sanatçının çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ressam, ‘Abluka’ ve ‘Yaralar’ adlı iki kişisel serginin yanı sıra Contemporary İstanbul ve birçok karma sergiye katıldı.

MARAKEŞ RÜYASI

Ankara'da moda rüzgarı

‘Sertaç Darcan ile Moda Sohbetleri’, Ankara’da moda rüzgarları estirmeye devam ediyor. Başkentin tanınmış stil danışmanlarından Darcan’ın bu haftaki konuğu, Arzu Kaprol oldu. Modacının kariyer ve yeni trendler üzerine sohbeti, ilgi gördü.

MARAKEŞ RÜYASI

Mağazaları dolaştı

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk’in eşi Diana Şahenk, önceki gün İstinye Park’ta görüntülendi. Dünyaca ünlü markaların mağazalarını dolaşan Şahenk, yılbaşı hediyeleri aldı.

MARAKEŞ RÜYASI

Toplantı vakti

Haberin Devamı

Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, İstinye Park’ta objektiflere takıldı. Öğle saatlerinde Masa Restaurant’da arkadaşlarıyla buluşan iş insanı, toplantı yaptı.

MARAKEŞ RÜYASI

Yeni kitap heyecanı iyilikle birleşti!

Cemiyet hayatının ünlü isimlerini, şu sıralar Almanya’da ‘Noel Pazarları’ seyahatinde ağırlayan Saffet Emre Tonguç, yeni kitabı ‘Ayrıcalıklı Rotalar/Türkiye’nin’ tanıtımını yapmaya hazırlanıyor. Yarın Swissotel’de okuyucularıyla buluşacağını söyleyen tarihçi, “Kitabımın lansmanını yaparken, Anatoli markasıyla tasarladığım fincanlar da, geliri vakıflara bırakılmak üzere görücüye çıkarak, sosyal sorumluluk alanında iyiliğe sebep olacak” diye konuştu. - Lale Danışman

MARAKEŞ RÜYASI