Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Iana Pizhurina, ‘Narsist’ adlı mücevher koleksiyonunu görkemli bir davetle tanıttı.

Kişisel bakım ve güzellik hizmetlerinin yanı sıra ‘Raiana’ markasına tasarımı yapan Iana Pizhurina, zamansız ve yaşayan mücevherler olarak hazırladığı ‘Narsist’ kapsül koleksiyonunu görücüye çıkardı. Ortaköy Ruby’de, Pizhurina’nın ev sahipliğindeki davete, Ayşegül Ünal, Cana Tokgözlü, Gülbin Simitçioğlu, Nükhet Çubukçu ve Yıldırım Mayruk’un da aralarında olduğu çok sayıda konuk katıldı.

Boğaz manzarası eşliğinde keyifli saatler geçiren misafirler, Pızhurina’nın 18 ayar altın üzerine yaptığı tasarımları da yakından inceleme fırsatı buldu. Koleksiyonda pırlanta, aquamarine, safir ve garnet gibi kıymetli taşlar kullanan tasarımcı, ürünleri gündüz ve gece kullanımı için üç farklı stilde hazırladı.

Haberin Devamı

‘NARSİST’ KOLEKSİYON

Dilek Sabancı’dan anlamlı destek

Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı’nın temsilcisi olduğu, dokuz ülkede eş zamanlı gerçekleştirilen ‘Steptember’ sosyal sorumluluk projesinin detayları, önceki gün Beşiktaş Joint Idea’da yapılan basın toplantısında paylaşıldı. Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Sabancı, İcra Kurulu Başkanı Altan Edis, Nigar Evgin, Steptember Gönüllüleri ve Tuğba Erbilen, proje hakkında bilgi verdi. Sabancı, “Cerebral Palsy, çok özel, ilgi ve eğitim gerektiren bir durum. Türkiye’de her sekiz saatte bir Cerebral Palsy’li bebek doğuyor, bu çok önemli bir rakam. Bunun önüne geçebilmek için erken teşhis ve müdahale büyük önem taşıyor. Projenin ülkemizde daha geniş kitleler tarafından bilinerek, genişleyeceğine inanıyorum” dedi.

‘NARSİST’ KOLEKSİYON

Bahçede çay saati

Hayatlarını, başarılı öğrencilere destek sağlamak amacıyla kurdukları Başarım Sensin Derneği’ne adayan Şule Argüder ve arkadaşları, Bodrum’da beş çayında buluştu. Argüder’in bahçesindeki davete, Aysel Akçay’dan Berna Ülger’e kadar cemiyet hayatının pek çok ismi katıldı.

‘NARSİST’ KOLEKSİYON

Özilhan’ın konuşulan eteği

İpekyol’a yaptığı tasarımlarla adından söz ettiren Yasemin Özilhan, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi. Tek başına alışverişe çıkan Özilhan, daha sonra bir arkadaşıyla buluştu. Çiçekli eteğiyle dikkat çeken iş insanı, sosyal medyaya yüklediği karelerle beğeni topladı.

Haberin Devamı

‘NARSİST’ KOLEKSİYON

Bodrum’da gastronomi şöleni

Mandarin Oriental Bodrum, otelin Bangkok çatısı altında yer alan Le Normandie restoranının Michelin yıldızlı Fransız şefi Arnaud Dunand Sauthier’yi, 14-18 Ağustos tarihleri arasında ağırlayacak. Fransız şef, finedining konusunda 15 yılı aşan tecrübesini, beş ve yedi aşamalı tadım menülerine taşıyacak. Şefe, gastronomi deneyiminde, dört yıldır Le Normandie’nin mutfağında kendisiyle çalışan Kittipong Meewong ve Gongpitak Boontana da eşlik edecek.

‘NARSİST’ KOLEKSİYON

Bakan Ersoy’a ziyaret

TUROYD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Can Aksu ve yönetim kurulu üyeleri, Kültür veTurizm Bakanı Mehmet Ersoy’u makamında ziyaret etti. Yaklaşık bir saat süren toplantıda, turizm, otelcilik ve istihdam konularına değindi. Nitelikli turiste geri dönülmesi gerekliliğini vurgulayan Ersoy, bu hizmetin bilgili, deneyim sahibi yönetici ve ekiplerle yapılabileceğinin altını çizdi.

Haberin Devamı

‘NARSİST’ KOLEKSİYON

‘NARSİST’ KOLEKSİYON