Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

İş ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri, Erzurum Sway Hotels’de düzenlenen kayak kampında bir araya geldi

PALANDÖKEN’DE KAYAK KEYFİ
Kış sezonun başlamasıyla kayak merkezleri tatilcilerin gözde adresi olmaya başladı. Erzurum Palandöken’de bulunan Sway Hotels, kayakçıların ve çocuklu ailelerin akınına uğradı. Üç hafta önce sezona hızlı bir giriş yapan otel, geçtiğimiz günlerde birbirinden ünlü isimleri hem kayak yapmak, hem de eğlenmek için buluşturdu.

Hisar Okulları’nın öncülüğünde düzenlenen kayak kampı, renkli görüntülere sahne oldu. Gün boyu kayak yapan isimler arasında, Gülşah Gordi, Öznur Yakın, Aslıhan Şentürk, Burcu Cesur, Sevan Bıçakçı, Pınar Altuğ, Yağmur Atacan ve Cihan Alpay gibi tanınmış isimler vardı. Çocuklarıyla okul kampına katılan ünlü giyim markası Camp David’in sahibi Erhan Şentürk, kızı Mira’nın dördüncü yaş gününü, karların üzerinde pasta keserek kutladı. Palandöken’de doğanın ve karın keyfini çıkaran misafirler, akşamları da şömine başında keyifli saatler geçirdi.

Haberin Devamı

Vintage sevenlere özel

Fransa’nın ünlü mücevher markası Le Sancy’i İstanbul’a getiren Aslı Bayraktaroğlu, Celine Başoğlu ve Karin Kutlu, yeni yıl öncesi renkli bir yılbaşı davetine ev sahipliği yaptı. Vintage modellerin art deco tasarımlarla bir arada sunulduğu etkinlik, Ayşe Orberk’in Çukurcuma’daki mağazasında gerçekleşti. Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin bir araya geldiği organizasyonda, koleksiyon büyük ilgi gördü. Davetliler, bir yandan mücevherleri inceledi, bir yandan da şömine başında sohbet etti.

PALANDÖKEN’DE KAYAK KEYFİ

PALANDÖKEN’DE KAYAK KEYFİ

Böbrek Vakfı yararına davet

Cemiyet hayatının genç kuşak isimlerinden Aslı Özdemir, Türk Böbrek Vakfı yararına evinde yeni yıl daveti verdi. Türk Böbrek Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Seval Ermiş ve annesi Zülal Tatlıcı’yla konuklarını kapıda karşılayan Özdemir, evinin bir katını genç tasarımcıların standları için ayırdı. Davetliler, alışveriş sonrası kendileri için hazırlanan bölüme geçti. Melda Kosif, Türkan Gürsel, Gülay Kamaz, Gül Ergi, Gülperi Bayraktar, Naz-Nil Karamehmet, Canan İmer, Canan Yaka, Seda Ezici, Eda Albayrak, Işıl Donat ve Şükran Uygun’un da aralarında bulunduğumisafirler, hediye çekilişine de katılarak vakfa bağış yaptı. Davetten toplanan bağışlarla vakfın diyaliz merkezinde tedavi gören hastaların, transferlerinde kullanılan tekerlekli sandalye ihtiyaçları karşılandı.

Haberin Devamı

PALANDÖKEN’DE KAYAK KEYFİ

PALANDÖKEN’DE KAYAK KEYFİ

PALANDÖKEN’DE KAYAK KEYFİ

Erken yılbaşı kutlaması

Club Catamaran’ın sahibi ve işletmecisi Dilek Birgen, yeni yıl öncesinde arkadaşlarına özel bir yemek daveti verdi. Papermoon’da düzenlenen organizasyonda bir araya gelenler arasında, Serap Sarı, Nuray Fenercioğlu, Ece Kıral, Hülya Beyaz ve Pınar Zülfikar da vardı. Birgen’in öncülüğünde keyifli vakit geçirip, bol bol sohbet eden dostlar, iyi dileklerde bulundu.

PALANDÖKEN’DE KAYAK KEYFİ

Astroloji ve estetik buluşması

Prof. Op. Dr. Ferit Demirkan, Levent’teki ‘Demirkan Clinic’de düzenlediği ‘Yaşam Estetiği’ panellerine bir yenisini ekledi. Geçtiğimiz günlerde Dinçer Güner’le ‘Astroloji ve Estetik’ üzerine bir söyleşi düzenleyen Demirkan’ın davetine, cemiyet hayatının ünlü isimleri ilgi gösterdi. Güner, ‘2018 yılında burçları neler bekliyor?’ konusunda yorum yaparken, Demirkan da ‘güzellik ve estetik’teki trendleri anlattı.

Haberin Devamı

PALANDÖKEN’DE KAYAK KEYFİ