Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

SIFIR ATIK İÇİN BULUŞTULAR
Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği’nin (TOGEM-DER), sıfır atık projesine destek sağlamak amacıyla organize ettiği ‘Cemre Çarşısı’ etkinliği, dün yoğun bir katılımla kapılarını misafirlerine açtı.
Tematik stantlardan alışverişe, kültür-sanattan çevre dostu söyleşilere ve sağlıklı beslenmeye kadar çok sayıda organizasyona ev sahipliği yapacak etkinliğin, dün yapılan açılışına, Revna
SIFIR ATIK İÇİN BULUŞTULAR
Demirören, Meltem Demirören Oktay, Ali Ağaoğlu, Arzu Sabancı, Sedefhan Oğuz ve Şükran Güzeliş gibi isimler katıldı.
Dünyada ‘sıfır atık’ hareketinin öncüsü olarak bilinen ve ‘Zero Waste Home’ kitabı, 22 dile çevrilen Bea Johnson, etkinlikte ‘sıfır atık’ın hayata nasıl geçiş yaptığını, dünyayı kurtaracak ipuçlarını ve evde çöp çıkarmadan, nasıl yaşanabileceğini çevre dostlarıyla paylaştı ve bunu yaşatmaya çalıştığı beş altın kuralından bahsetti. Organizasyonda ayrıca Arda Türkmen, Rafet İnce ve Özlem Mekik gibi ünlü şeflerin gerçekleştireceği söyleşi ve workshop’larda, mutfakta geri dönüşüm konusu ele alınacak.
Ünlü isimlerin eşyalarının satılacağı etkinlikte, Mehmet Fatih Çıtak, Hülya Erol ve Mim Kemal Öke gibi birçok önemli yazarla imza günü, ‘Sıfır atık, sıfır açlık’ kapsamında ise Dilara Koçak, Taylan Kümeli ve Ayşe Tolga gibi isimlerlerle de çeşitli sohbetler gerçekleşecek.
SIFIR ATIK İÇİN BULUŞTULAR
SIFIR ATIK İÇİN BULUŞTULAR