Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Boat Show Eurasia Fuarı’nda sergilenen bazı tekneler, Piyalepaşa İstanbul’da kurulan özel limanda meraklılarıyla buluştu.

Tekne tutkunları, Tezmarin ve Piyalepaşa İstanbul işbirliğiyle düzenlenen bir etkinlikte buluştu. Piyalepaşa İstanbul Satış Ofisi’nde düzenlenen davete, iş ve cemiyet hayatının seçkin simaları katıldı. Konuklar, Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat ve Tezman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tezman’ın ev sahipliğindeki davette, Boat Show Eurasia Fuarı’nda sergilenen bazı tekneleri yakından görme fırsatı buldu. Organizasyon kapsamında ressam Cengiz Yatağan’ın yeni eserlerinden oluşan sergi de görücüye çıktı. ‘Tekamül’ adlı sergide yer alan tablolar, davetlilerin beğenisini kazandı. Piyalepaşa İstanbul’da kurulan özel limanda sergilenen Beneteau Antres 60B, Glastron GT 225, Pirelli 880 ve Pirelli S280 model tekneleri, 25 Mart akşamına kadar görebilirsiniz.

Haberin Devamı

TEKNELER PİYALEPAŞA İSTANBUL’A YANAŞTI

Farkındalık yaratacak

Psikolog Zeynep Selvili Çarmıklı’nın ‘Pembe Fili Düşünme’ adlı kitabı, İnkılâp Kitabevi’nden çıktı. Yazar kitabında, psikoloji alanında özellikle ilgilendiği Kabul ve Kararlılık Terapisi, Şefkat Odaklı Terapi ve Öz-Şefkatli Farkındalık kavramlarını kendi deneyimlerinden örnekler vererek anlatıyor. Pembe Fili Düşünme, sadece başarı, mutluluk, sevgi gibi pozitif duygu, düşünce ve olaylara odaklanılan bir insan hayatının eksikliğine değiniyor. Ayrıca acı, üzüntü, başarısızlık, yetersizlik gibi zihnimizin derinlerine atmaya çalıştığımız duygu, düşünce ve olayların da biz insanlar için olduğunu anlatıyor.

TEKNELER PİYALEPAŞA İSTANBUL’A YANAŞTI

Yeni işbirliği

Etiler’de sahibi olduğu güzellik merkezi Aristo’da sağlıklı ve genç görünmenin sırlarını veren Sema Arabacıoğlu, yeni gelişmeleri paylaşmak üzere bir davet düzenledi. Beslenme uzmanı Alican Demiroğlu’yla birlikte çalışmaya başlayan işkadını, spor etkisi yaratan cihazının tanıtımını yaptı.

TEKNELER PİYALEPAŞA İSTANBUL’A YANAŞTI

Acentelere jest

Emirates Havayolu, 2017 yılında Türkiye’de en yüksek satışları gerçekleştiren acentelerini, düzenlediği ödül töreniyle kutladı. Emirates Top 10 Travel Agency Award 2017, 20 acenteye verildi. Ödülleri takdim eden Emirates Türkiye, Romanya ve Bulgaristan Genel Müdürü Bahar Birinci,”1985’ten beri Türkiye’de hizmet veren Emirates Havayolu, fark yaratmaya devam ediyor. Bu büyümeye katkıda bulunan ve özveriyle çalışmalarına devam eden acentelerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Haberin Devamı

TEKNELER PİYALEPAŞA İSTANBUL’A YANAŞTI

TEKNELER PİYALEPAŞA İSTANBUL’A YANAŞTI

Aile boyu kutlama

Turizm dünyasının önde gelen isimlerinden Ata Eremsoy ve eşi Selda Eremsoy, kızları Ceren için bir doğum günü partisi düzenledi. Suadiye’deki La Mia Luce’deki parti, aileyi buluşturdu. Amerika’da yüksek öğrenimi tamamlayıp, İstanbul’a dönen ve çocukluk arkadaşı Tayga Baltacıoğlu’yla Mutlubiev şirketini kuran Ceren Eremsoy, pastasını sevdikleriyle birlikte kesti.

TEKNELER PİYALEPAŞA İSTANBUL’A YANAŞTI

Spor tutkusu devam ediyor

Spor tutkusuyla tanınan Alper Başer, Macaristan’ın dünyaca ünlü spor merkezi X Body’nin bir şubesini Ataşehir’de açtı. Seçkin simaları bir araya getiren davette, vücut geliştirmeden kilo vermeye, sağlıklı yaşamdan bel ve sırt egzersizlerine kadar pek çok alanda bilgi verildi.

Haberin Devamı

TEKNELER PİYALEPAŞA İSTANBUL’A YANAŞTI

İpekyolu’nun kapıları açıldı

İpekyolu’nu tekrar canlandıracak ve Türkiye’yi yeni bir dijital ticaret merkeziyle tanıştıracak olan online satış şirketlerinden dhgate.com, Türkiye ofisini açtı. Dhgate.com’un Türkiye Genel Müdürü Hou Yibing, İstanbul ofislerinin 2018 yılındaki uluslararası en büyük yatırımlarından biri olacağını belirtti. Firmanın Türkiye kurucu ortağı Özkan Kara ise “Tarihi İpekyolu dijital ortamda tekrar canlanacak. Sadece ticari değil, ülkeler arasında bir kültür köprüsü de inşa edeceğiz” dedi.

Prestijli ödül

TUI Holly Ödülleri’ne layık görülen dünyanın en iyi 100 oteli açıklandı. Almanya’da gerçekleştirilen törende, Türkiye’den 21 otel listeye girmeyi başardı. Misafir anketleriyle belirlenen prestijli ödülü alan otellerden biri de Barut Hotels oldu. Barut grubuna ait Barut Acanthus&Cennet, Barut Hemera, Barut Hotels Arum Resort&SPA, Barut Kemer, Barut Lara, TUI Sensatori Barut Fethiye Resort ve TUI Sensimar Barut Andız, TUI Holly 2018 ödüllerini almaya hak kazandı.

TEKNELER PİYALEPAŞA İSTANBUL’A YANAŞTI