Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

İş ve cemiyet dünyasının önde gelen isimlerinin kızları, Tuba Ergin’in Swissotel’deki tenis kortunda düzenlediği defilede podyuma çıktı.

İstanbul’da moda rüzgarları estiren Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, ikinci gününde birbirinden ünlü tasarımcıları ağırladı. Modacı Tuba Ergin, ‘In Excelsis’ adlı koleksiyonunu önceki akşam Swissotel’de iki seans halinde moda tutkunlarının beğenisine sundu. Top model Tülin Şahin’in yer aldığı defile, Swissotel’in tenis kortunda gerçekleşti. Farklı bir sunumla davetlilerini ağırlayan modacı, koleksiyonunun ilhamını güzelliği ve cesareti ile tarihe geçmiş 11’inci yüzyıl asilzadesi Lady Godiva’dan aldığını dile getirdi. Bu sezon bir ilke imza atarak, ‘Genç Kız Haute Couture’ koleksiyonunu da sunan Ergin, kızı Ela ile birlikte defilede yer aldı. İş ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin büyük ilgi gösterdiği organizasyonda, tanınmış isimlerin kızları da podyuma çıktı. Zeynep Mutlu’nun kızı Nazlı Kulaberoğlu, Ahu Orakçıoğlu’nun kızı Sare Orakçıoğlu ve Ruken Mızraklı’nın kızı Nil Mızraklı, performanslarıyla izleyenlerden beğeni topladı.

Haberin Devamı

Tenis kortunda moda şov

Sarayda tarihi buluşma

Sanat ve kültür bilincini geliştirmek için pek çok projeye imza atan Yıldız Sarayı Vakfı, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Vakıf başkanı Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu önderliğinde hazırlanan ‘Çağını Aşan Sultan II. Abdülhamit Han’ projesi için özel bir fotoğraf sergisi açıldı. Büyük ilgi gören açılışta düzenlenen panelde, İstanbul Valisi Vasip Şahin başta olmak üzere iş ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri de bir araya geldi.

Tenis kortunda moda şov

Nişantaşı’nda yeni bir ses

Nişantaşı Atiye Sokak’ta yer alan Sets Bites&Lounge, görkemli bir davetle açıldı. Kült sinema filmlerinden esinlenerek dekore edilen mekan, konsept geceleri ve DJ performanslarıyla İstanbul’un iddialı mekanlarından biri olmaya hazırlanıyor. Sumru Yavrucuk, Bekir Aksoy, Sinem Yıldırım, Ege, Yasemin Taciroğlu ve Melih Gümüşbıçak gibi ünlü isimlerin yanı sıra iş ve cemiyet hayatının tanınmış simaların da katıldığı gece, oldukça renkli geçti.

Tenis kortunda moda şov