Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Türkiye genelinde sakin geçen yeni yıl kutlamaları, kış turizminin gözde merkezlerinde hareketli bir şekilde yaşandı. İş ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin de 2018’i karşılamada öncelikli tercihi Uludağ, Palandöken ve Kartalkaya oldu

YENİ YILI ZİRVEDE KARŞILADILAR

YENİ YILI ZİRVEDE KARŞILADILAR

Uludağ’da yılbaşı coşkusu

Uludağ, yeni yılı beyazlar içinde geçirmek isteyenlerin adresi oldu. My Mountain Ağaoğlu, Kaya Uludağ ve Grand Yazıcı, tanınmış isimlerin akınına uğradı. Roman Giyim Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Toplusoy, eşi ve çocuklarıyla Grand Yazıcı oteli tercih etti. Çocuklarıyla kayak dersi alan Toplusoy çifti, daha sonra kar topu savaşı yaparak güzel bir hafta sonu yaşadı. Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Keçeli, yeni yıla girmenin mutluluğunu eşi ve dostlarıyla zirvede kutladı. Başakşehir Spor Klübü Asbaşkanı Mustafa Saral, oğlu ve kızıyla karda oyun oynayarak keyifli zaman geçirdi. İşadamı İlker Cumbul ve Alican Ağaoğlu da ailece Uludağ’da yılbaşını geçiren isimler arasındaydı. Yeni yıla girmeye saniyelerin kaldığı anlarda ise, birçok ünlü isim kaldıkları otellerin balo salonunda 2018’i karşıladı.

Haberin Devamı

YENİ YILI ZİRVEDE KARŞILADILAR

Palandöken’de eğlendiler

Kış turizminin gözde mekanlarından Sway Hotels, yeni yılı birbirinden ünlü isimlerle kutladı. Derya Baykal, Ferhan Şensoy ve Dolunay Soysert gibi ünlülerin yanı sıra Zeynep Akçakayalıoğlu, Sinan Ilgaz, Kazım Ak, Arif Sancaktaroğlu gibi iş ve cemiyet hayatından isimler, yeni yıla Palandöken’de girdi. Gündüz kayak yapıp karın keyfini çıkan ünlüler, akşam da Aprés-Ski teras barda DJ Cüneyt Kurt’un performans ve Redrock ile gerçekleşen gala yemeğinde doyasıya eğlendi. Yeni yılı zirvede karşılayan isimler, hava fişek gösterisinin ardından gece kayağıyla eğlenceyi doruklarda yaşadı.

YENİ YILI ZİRVEDE KARŞILADILAR

YENİ YILI ZİRVEDE KARŞILADILAR

Görkemli kutlama

Lüksü ve ihtişamı beyazın sadeliğinde buluşturan Kaya Palazzo, konuklarına masalsı bir tatil sundu. Kartalkaya’yı tercih eden iş ve cemiyet hayatının ünlü isimleri, gün boyu pistlerde kayak, snowboard ya da kar motoru gezintileri yaparken, yılbaşında da şıklıklarıyla göz kamaştırdı. Emre-Tuğba Belözoğlu, Fatih-Figen Kıral, Burak-Yasemin Kaya, Doruk-Tuğana Kaya, Ünsal-Neşe Sert, Tolga-Manolya Cömertoğlu ve Süreyya Yalçın-Ozan Baran çifti, karın tadını çıkarıp keyifli anlar yaşadı. Gece de balo salonuna giden davetliler, İstanbul’un ünlü mekanlarında sahne alan ve geniş bir repertuvara sahip Selen Servi’yle unutulmaz bir gece yaşadı.