Atilay Kandemir

Atilay Kandemir

atilaykandemir@gmail.com

Tüm Yazıları

Gizia Gate, başarılı tasarımcılar Arzu Kaprol, Bora Aksu, Dice Kayek, Özgür Masur ve Zeynep Tosun’la özel bir projeye imza atarak, ‘Yerli Malı Haftası’nı kutladı.

Yerli üretim bilincinin, yatırım yapmanın ve yerli malı kullanmanın önemini vurgulayan Gizia Gate, ‘Yerli Malı Haftası’nı özel bir projeyle kutladı. Etkinlik, Türkiye’yi yurt dışında da başarıyla temsil eden Arzu Kaprol, Bora Aksu, Dice Kayek, Özgür Masur ve Zeynep Tosun’u bir araya getirdi. Ünlü tasarımcılar, geleneksel kutlanan hafta için tişörtler tasarladı.

Haberin Devamı

Ürünlerin tanıtımı için önceki gün yapılan davete, projede yer alan tasarımcıların yanı sıra Özlem Kaya, Begüm Tacir, Aylin Yılmaz, Berrin Okçu, Burcu Şendir, Elif İnci Aras ve Hande Sezer Pekcan da katıldı. Yerli Malı Haftası için sınırlı sayıda üretilen tasarımlar, 31 Ocak 2019’a kadar Gizia Gate’te satışa sunulacak.

‘YERLİ MALI’NA ÖZEL PROJE

Kemer Country’de ‘Alışveriş Festivali’

Kemer Country Hotel’in şık ve zarif salonu Salon Allure’de, Göktürk dergi ve gazetesi tarafından 23 Aralık’ta ‘Alışveriş Festivali’ düzenlenecek. Ziyaretçilerin 10.00-20.00 saatleri arasında ücretsiz katılabileceği festivalde, bu yıl Engelsiz Yaşam Vakfı’da tanıtım ve satış standı kuracak. Vakıf yararına hazırlanan ‘ENGELSİZSİNİZ’ logolu tişörtler, ilk kez internet haricinde satışa sunulacak.

‘YERLİ MALI’NA ÖZEL PROJE

Hayvanlar için yola çıktılar

Nil Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (NEYAD), hayvan hakları ve doğa bilinci konusunda farkındalık yaratma hedefiyle, heykel sanatçısı Özge Günaydın’la iş birliği yaptı. Nesli tükenen bir hayvan türü olarak gergedan ana temasından yola çıkılan ‘Ecrin Sergisi’, önceki gün görücüye çıktı. Serginin geliri, sokak hayvanlarının beslenme, barınma ve bakım ihtiyaçlarının karşılanacağı, bir yaşam alanı olarak tasarlanan Ecrin Yaşam Merkezi’ni oluşturmak için derneğe bağışlanacak. Davete, İrfan Kocabıyık, Didem Çapa, Ivana Sert ve Öznur Yakın da katıldı.

‘YERLİ MALI’NA ÖZEL PROJE

‘YERLİ MALI’NA ÖZEL PROJE

Beşinci yıla kutlama

Miyabi Sushi&Japanese Grill Bar’ın beşinci yılı, önceki gün Eda-Sarp Evliyagil ev sahipliğinde düzenlenen davetle kutlandı. Organizasyona, Ali-Nazan Başman, Cem-Hülya Kalyoncu, Beste-Mustafa Yurttaş, Beyhan Bağış ve Dilara Koçak da katıldı. Etkinliğin, beş yıl boyunca en fazla talep gören tatlar, misafirlerin beğenisine sunuldu. Gecenin anısına davetlilere isimlerine özel olarak Deniz Temiz Derneği Turmepa’ya yapılan bağış sertifikaları dağıtıldı.

Haberin Devamı

‘YERLİ MALI’NA ÖZEL PROJE