Cadde Avril Lavigne: Kristen Stewart canlandırsa harika olurdu!

Avril Lavigne: Kristen Stewart canlandırsa harika olurdu!

25.03.2022 - 07:55 | Son Güncellenme:

2000’li yılların başında pop punk müziğine yön veren ünlü şarkıcı Avril Lavigne (37), eğer hayatını konu alan bir film yapılırsa kendisini oyuncu Kristen Stewart’ın oynamasını istediğini belirtti.

Avril Lavigne: Kristen Stewart canlandırsa harika olurdu

Bir dönem hızlı hayatıyla gündeme gelen, fakat uzun bir süredir sakin bir yaşam sürdüren ismi Avril Lavigne, katıldığı bir ödül töreninde Kristen Stewart’ı çok beğendiğini ve hayatını konu alan bir filmde oynatmak isteyebileceğini belirtti.

Haberin Devamı

Access Hollywood'a konuşan 37 yaşındaki şarkıcı, “Kristen Stewart beni bir filmde canlandırsa harika olurdu” açıklamasında bulundu. Ünlü isim, bir döneme damgasını vuran ‘Sk8r Boi’ şarkısını konu alan bir film yapacağını duyurmuştu.

Şarkıyı bir filme dönüştürmek istediğini belirten Lavigne, “Herkes bu şarkıyı televizyon programlarında çalmamı isteyip duruyor” açıklamasında bulundu. Ancak şarkıcının hayatını konu alan bir filmle ilgili resmi bir açıklama henüz gelmedi.

Ünlü şarkıcının biyografisi için düşündüğü Kristen Stewart ise şu sıralar kariyerinin zirvesinde. Prenses Diana’nın hayatını konu alan ‘Spencer’ ile Oscar Ödülleri’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülüne aday olan 31 yaşındaki oyuncu, girdiği farklı rollerle dikkat çekiyor.

Avril Lavigne: Kristen Stewart canlandırsa harika olurdu

Haberin Devamı

HASTALIĞI NEDENİYLE ORTADAN KAYBOLMUŞTU
Öte yandan Kanadalı şarkıcı Lavigne, yıllar boyunca Lyme hastalığıyla mücadele etmiş ve uzun bir aranın ardından 2018’de yeni single’ı ‘Head Above Water’la müziğe dönmüştü.

Şimdilerde 37 yaşında olan Avril Lavigne, ilk evliliğini 2006 ve 2010 yılları arasında Deryck Whibley ile yapmıştı. Şarkıcı daha sonra da müzisten Chad Kroeger ile nikah masasına oturmuştu. Ancak ikili, 2015 yılında boşanmıştı.

Yazarlar