Cadde Ayça Ayşin Turan: Aşk güzel şey!

Ayça Ayşin Turan: Aşk güzel şey!

07.04.2024 - 08:25 | Son Güncellenme:

Oyuncu Ayça Ayşin Turan, kariyerinin dışında özel hayatıyla da adından sıkçsa söz ettiriyor. Meslektaşı Alp Navruz'dan ayrıldıktan sonra popçu Murat Boz ve işletmeci Umut Evirgen'le adı aşk dedikodularına karışan Turan, özel hayat sorusunu cevapladı.

Ayça Ayşin Turan: Aşk güzel şey

Ayça Ayşin Turan, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Bir mekandan çıkan oyuncu, "Toplantımız vardı, ondan çıktık ve sizinle karşılaştık. Toplantının detayını sizlerle paylaşmayacağım, olursa duyarsınız. Detay veremiyorum, ben biraz ketumum biliyorsunuz" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

"TATİL ANLIK GELİŞEBİLİR"

Bayram tatili için planı olmadığını dile getiren Ayça Ayşin Turan, "Beyazlamış mıyım? Şu an için bir tatil düşüncemiz yok. Belki de olur, anlık gelişir. Bakalım neler olacak, göreceğiz. Ağzımdan laf almaya çalışıyorsunuz" dedi.

Ayça Ayşin Turan: Aşk güzel şey

"Ağzımdan laf almaya çalışıyorsunuz" sözleri üzerine muhabirlerin aşk hayatını sorduğu 31 yaşındaki güzel, "Aşk güzel şey" diyerek güldü.

Ayça Ayşin Turan: Aşk güzel şey

"ESTETİK UZMANI DEĞİLİM"

Estetik ve oje gündemi hakkındaki sorulara da yanıt veren Ayça Ayşin Turan, "Estetik uzmanı değilim ben arkadaşlar. Biraz da bana herkesin kendi tercihi gibi geliyor. Şimdi sizin kız arkadaşınız bıyık bıraksa nasıl olur?. Sizleri gördüğüme mutlu oldum" diyerek oradan ayrıldı.

Ayça Ayşin Turan: Aşk güzel şey