Cadde Ayça Ayşin Turan imaj değiştirdi!

Ayça Ayşin Turan imaj değiştirdi!

22.03.2023 - 08:57 | Son Güncellenme:

Özel hayatıyla sık sık adından söz ettiren oyuncu Ayça Ayşin Turan, geçtiğimiz haftalara Umut Evirgen ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Konuyla ilgili açıklama yapan Turan, son olarak ise imaj tazelemesiyle dikkat çekti. Ünlü ismin yeni hali, takipçileri tarafından çok beğenildi.

Ayça Ayşin Turan imaj değiştirdi

Meslektaşı Alp Navruz'dan ayrıldıktan sonra adı Murat Boz ile anılan Ayça Ayşin Turan’ın, ünlü şarkıcı ile arkadaşlıktan öte bir ilişkileri olmadığı ortaya çıkmıştı. Kısa süre sonra Turan'ın, Tuba Büyüküstün ve Melisa Şenolsun'un ardından bir diğer oyuncu Serenay Sarıkaya ile ilişkisi biten işletmeci Umut Evirgen'e gönlünü kaptırdığı iddia edilmişti.

Haberin Devamı

30 yaşındaki güzel, önceki haftalarda Etiler’deki bir benzin istasyonunday görüntülenmişti. İstasyonun marketinden çıkarken objektiflere takılan Ayça Ayşin Turan, gazetecileri karşısında görünce şaşkınlığını gizleyememişti.

Ayça Ayşin Turan imaj değiştirdi

"BUNCA ACI VARKEN BUNLARI KONUŞMAYALIM"

Magazin gündeminden düşmeyen oyuncu, hakkında çıkan aşk haberleri sorulunca, "Gerçekten bunları konuşmanın ne yeri ne de zamanı. Bunca acı varken bunları konuşmayalım” diyerek, aracına doğru yönelmişti.

"YOK ÖYLE BİR ŞEY"

Basın mensuplarının aşk iddialarına ilişkin bilgi almak için ısrarlı soruları karşısında ünlü isim, "Yok öyle bir şey" demekle yetinmişti.

Ayça Ayşin Turan imaj değiştirdi

"HAYATIMDA KİMSE YOK"

Ayça Ayşin Turan, "Umut Bey (Evirgen) film çekecekmiş, sizi de başrolde düşünüyormuş" sözleri üzerine ise “Arkadaşlar gerçekten hayatımda kimse yok. Olsa saklayacağım bir durum da yok. Ben bunları konuşmayı zaten sevmiyorum” açıklamasını yapıp, aracına bindi ve oradan ayrılmıştı.

Haberin Devamı

SAÇLARINI DEĞİŞTİRDİ

Güzel oyuncu, tüm bunların ardından yaptığı imaj değişikliğiyle gündeme geldi. Uzun yıllardır aynı şekilde görmeye alıştığımız saçlarını değiştirdi.

Uzun kullandığı saçlarını çenesinin altına gelecek şekilde kestiren ünlü isim, yeni haliyle ilk paylaşımını yaptı.

Ayça Ayşin Turan imaj değiştirdi

"ÇOK YAKIŞMIŞ"

Turan'ın kısa sürede 270 bine yakın beğeni alan gönderisine, "Çok güzelsin çok", "Mathilda'ya (Leon filminde yer alan karakter) benzemişsin" ve "Çok yakışmış" gibi 6 bine yakın yorum geldi.