Cadde Ayça Bingöl'den 'sosyal medya' cevabı: Takipçi sayısını karıştırmak mantıksız!

Ayça Bingöl'den 'sosyal medya' cevabı: Takipçi sayısını karıştırmak mantıksız!

15.02.2024 - 08:35 | Son Güncellenme:

'Kınalı Kar', 'İki Aile', 'Bıçak Sırtı' 'Öyle Bir Geçer Zaman ki', 'Müslüm' ve 'Kırmızı Oda' gibi yapımlarda rol alan başarılı oyuncu Ayça Bingöl, önceki akşam Kuruçeşme'deki bir etkinliğe katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen Bingöl, oyuncuların sosyal medya takipçilerine ve fan kitlelerine göre seçildiğine dair yorumlar hakkında konuştu.

Ayça Bingölden sosyal medya cevabı: Takipçi sayısını karıştırmak mantıksız

Son olarak 'Kirli Sepeti' adlı yapımda yer alan ünlü oyuncu Ayça Bingöl, geçtiğimiz sene katıldığı bir programda 2016 yılında hayatını kaybeden babasının cenazesine neden katılmadığını açıklamıştı.

Haberin Devamı

"Karnımda iki bebek varken çok acayip bir karar vermek zorunda kaldım" diyen 49 yaşındaki Bingöl, sözlerine şöyle devam etmişti:

Hamileliğim çok riskliydi, hastanede yatıyordum. Hiç kalkmadan, kıpırdamadan yatmam gerekiyordu, 13 hafta yattım hastanede. Babam hastaydı, ben hastanedeyken yoğun bakıma alınmış ve vefat etti. Doktorum 'Cenazeye gitmene izin veremem ama gideceğim diyorsan gidersin, tutamam. Biz seni haftalardır kıpırdamadan yatırıyoruz' dedi. Gitmedim! Babamın da asla tasvip etmeyeceğine o kadar eminim ki, bu konuyla ilgili hiçbir suç, hiçbir yük taşımıyorum üzerimde.

Ayça Bingölden sosyal medya cevabı: Takipçi sayısını karıştırmak mantıksız

"BİZİM DÖNEMDE SOSYAL MEDYA DİYE BİR ŞEY YOKTU"

Ünlü isim, son olarak geçtiğimiz gece Kuruçeşme'deki bir etkinliğe katıldı. Oyuncu, gazetecilerle bir araya gelmeyi de ihmal etmedi.

Ayça Bingölden sosyal medya cevabı: Takipçi sayısını karıştırmak mantıksız

Oyuncuların sosyal medya takipçilerine ve fan kitlelerine göre seçildiğine dair yorumlar hakkında konuşan Bingöl, "Ben bunları hiç bilmiyorum. Bizim dönemde sosyal medya diye bir şey yoktu. Bizim dönemimizdekilerin hayatına sosyal medya geç girdi. Eğer böyle bir şey varsa bu çok manasız bir şey bence. Takipçi sayısını falan karıştırmak mantıksız geliyor bana" açıklamasında bulundu.

Ayça Bingölden sosyal medya cevabı: Takipçi sayısını karıştırmak mantıksız

"İSMİMİ ETİKETLİYORLARSA OKUYORUM"

Haberin Devamı

Kendisinin sosyal medyayı çok fazla kullanmadığını söyleyen Ayça Bingöl, "Ben çok aktif bir kullanıcı değilim ve olamıyorum, öyle bir vaktim yok. Ama ismimi sosyal medyada etiketliyorlarsa ben onlara bakıyorum ve okuyorum" dedi.