Cadde Ayça İdil Günel kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Ayça İdil Günel kimdir, kaç yaşında ve nereli?

20.01.2022 - 21:20 | Son Güncellenme:

Ayça İdil Günel bu akşam O Ses Türkiye'nin yarı finalinde söyleyeceği şarkıyla bir üst tura çıkmanın mücadelesini verecek. Başarılı yarışmacıyı henüz yakından tanıma imkanı bulamayanlar "Ayça İdil Günel kimdir, kaç yaşında ve nereli?" diye soruyor.

Ayça İdil Günel kimdir, kaç yaşında ve nereli

O Ses Türkiye yarışmasında sona doğru gelindi. Cuma günü final heyecanı yaşanacak. Bu akşamki yarı finalde Ayça İdil Günel sesiyle jüriyi etkilemeye çalışacak. Şimdi sıkça "Ayça İdil Günel kimdir, kaç yaşında ve nereli?" sorusu geliyor.

Haberin Devamı

AYÇA İDİL GÜNEL KİMDİR?

O Ses Türkiye 2021’e katılan Ayça İdil Günel, 23 yaşında. Aslen Tokatlı olan yarışmacı, doğma büyüme İstanbullu olduğunu söyledi. Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde matematik bölümünde okuyor.

Ayça İdil Günel, altıncı sınıfta iken öğretmeni tarafından keşfedildiğini ve bir yarışmaya katılıp birinci olduğunu söyledi. Bu olay ile birlikte müziğe ilgisi başlamış. Gitarla lisede tanışan yarışmacı, dans etmeyi, kitap okumayı ve edebiyatla ilgilenmeyi ve tiyatro yapmayı sevdiğini belirtti.

KİMİN TAKIMINA KATILDI?

Ayça İdil Günel, O Ses Türkiye kör eleme turunda 2 jüriyi döndürmeyi başardı. Yaramızda Kalsın adlı şarkıyı seslendiren yarışmacı için dönen jüri üyelerinden Oğuzhan Koç ve Beyazıt Öztürk döndü. Bu iki jüri üyesinden Ayça İdil Günel’in tercihi Oğuzhan Koç oldu.