Cadde Aydemir Akbaş: Beyhan'a bir şey olsa hemen 20'lik alırım!

Aydemir Akbaş: Beyhan'a bir şey olsa hemen 20'lik alırım!

14.06.2022 - 14:30 | Son Güncellenme:

Yeşilçam'ın yaşayan efsanelerinden Aydemir Akbaş, zaman zaman yaptığı açıklamalarla adından söz ettiriyor. 1964 yılında nikah masasına oturduğu meslektaşı Beyhan Benek ile iki kez boşanıp, üç kez evlenen 86 yaşındaki oyuncu, "Genç biriyle evlensem 86 yaşında hayata bağlanırım" sözleriyle gündem oldu.

Aydemir Akbaş: Beyhana bir şey olsa hemen 20lik alırım

Türk sinemasının 86 yaşındaki usta ismi Aydemir Akbaş, meslektaşı Beyhan Benek ile ilk kez 1964 yılında nikah masasına oturmuştu. Ünlü çift, iki kez boşanıp üç kez evlenmişti.

Haberin Devamı

Mutlu birliktelikleri devam eden çiftten Akbaş, geçtiğimiz aylarda; "Eğer Beyhan ile evlenmeseydim nikah masasına oturmak isteyeceğim kişi kesinlikle Nebahat Çehre olurdu. Onun ev hanımlığına, düzenine hayranım, gerçek bir kadındır" demişti.

Aydemir Akbaş: Beyhana bir şey olsa hemen 20lik alırım

"NEBAHAT'İN KALİTESİNE ULAŞMAK ZORDUR"

Ünlü isim, sözlerine; "Geçmişte Yılmaz Güney ile evli olduğu zamanlar birbirimizin evine çok gidip gelirdik, muhteşem bir ev hanımıdır. Onun gibi bir kadın zor bulunur. Çok güzel yaşadı, kaliteli insanlarla vaktini geçirdi o yüzden şimdi hayatına kimseyi almıyor. Nebahat'in kalitesine ulaşmak zordur" diye devam etmişti.

"ERKEKLER ALDATIR, GÜVENMEYİN"

Bu sözleri günlerce konuşulan Aydemir Akbaş, bugün de tv8 ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk oldu. Çok konuşulacak açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, "Erkek aldatır! Yapmayan erkek mi var? Fırsatını bulacak yapmayacak. Erkeklere güvenmeyin" dedi ve ekledi:

Haberin Devamı

Beyhan bana der ki; ‘Bir şey yapacaksan, benim klasımda olsun. Aşağısında yaparsan canını okurum. Gururumla oynamayacaksın, kimse bilmeyecek.

Aydemir Akbaş: Beyhana bir şey olsa hemen 20lik alırım

"NEBAHAT'İN EVİNİ GEZİN, MÜZE GİBİ"

Geçtiğimiz aylarda Nebahat Çehre ile ilgili sözlerine de açıklık getiren usta isim, "Benim Nebahat Çehre hakkında söylediklerim yanlış anlaşıldı. Çok düzgün bir insan. Evini gidip bir gezin! Müze gibi çok temiz, titiz. Ama benim için de Beyhan için de Nebahat Çehre dünyanın en şansız kadınlarından biri. Beyhan açıklamalarımdan sonra bozulmadı. Çünkü ben bunu hayatta iki kişi için söyledim. Nebahat da Beyhan’ın en sevdiği insan" ifadelerini kullandı.

"20’LİK BİRİNİ ALIRIM"

"Ben yaşlılarla dolaşmadım. Hayatım boyunca da dolaşmam. Hep istiyorum yanımda genç kızlar olsun" diyen Akbaş, sözlerine; "Allah geçinden versin ama eşim Beyhan olmazsa 20’lik alırım. Lazımsa neden almayayım.‘20’ dedim ona takılmayın, 30-40 olur fark etmez. Öyle bir durum benim yaşama arzumu arttıracak. Genç biriyle evlensem 86 yaşında hayata bağlanırım" şeklinde konuştu.

Aydemir Akbaş: Beyhana bir şey olsa hemen 20lik alırım

"NESİ YAKIŞMAZ?"

Bunun üzerine programın sunucuları Müge ve Gülşen, 'Yakışmadı size. Zaten 20 yaşında birinin 86 yaşında biriyle evlenmesinin başka sebepleri vardır" diye tepki gösterdi. Akbaş ise "Nesi yakışmaz? O razıysa… Benim aklım için gelir. Evlilik sadece yatak değil, el ele tutuşmak diye bir gerçek var. Hem kadınlar erkeklerden erken çöküyor" diye konuştu.

Haberin Devamı

Aydemir Akbaş, sözlerine; "Beyhan’ın bundan haberi var tabii… Tek başına 80 yaşında adam ne yapacak, bir hayat arkadaşı seçse kötü mü? 60 yaşında birini ne yapacağım?" diye devam etti.