Cadde Aydın Kurtoğlu: 90'larda bambaşka olurdu

Aydın Kurtoğlu: 90'larda bambaşka olurdu

15.06.2017 - 09:12 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Aydın Kurtoğlu, geçtiğimiz hafta Best FM’de yayınlanan, Yasemin Şefik’in sunduğu 'Hitnoz' programının konuğu oldu.

Aydın Kurtoğlu: 90larda bambaşka olurdu

Cengin Kurtoğlu'nun oğlu Aydın Kurtoğlu, tutmayacak şarkıları asla piyasa çıkarmayacağını söyledi. “Seçtiğin şarkıları kime dinletmezsin?" sorusu üzerine Kurtoğlu, "Babam şarkılarda bir değişiklik yapılmasını istemesin diye şarkılar mix&masting’ten gelene kadar babama dinletmiyorum" cevabını verdi.

Haberin Devamı

"EN SON SÖZÜ BEN SÖYLÜYORUM"

Ekibiyle çok yakın olmalarına rağmen daha iyisine ulaşmak adına tartışabildiklerini dile getiren Kurtoğlu, “İş arkadaşlarımla çatıştığımız zamanlar da olabiliyor ama tabii ki en son sözü ben söylüyorum” dedi.

90’lardaki şarkıları çok sevdiğini ve sahne repertuvarında yer verdiğini belirten sevilen şarkıcı “O zamanlar gerçekten güzel şarkılar anlaşılıyordu. 90’larda çıkmış olsaydım bambaşka olurdu” şeklinde konuştu.

Daha önceki şarkılarında da 90’ların havasını yaşatmaya çalışan Aydın Kurtoğlu, 'Mevsim Bahar' şarkısı için, "O yılları dolu dolu yaşamış biri olarak severek dinliyordum. Hayallerimin arasında olan bir şarkıydı” diyerek düşüncelerini dile getirdi.