Cadde Aydın Kurtoğlu kimdir? Aydın Kurtoğlu kaç yaşında, nereli, babası kim?

Aydın Kurtoğlu kimdir? Aydın Kurtoğlu kaç yaşında, nereli, babası kim?

13.04.2022 - 22:04 | Son Güncellenme:

Aydın Kurtoğlu hayatı, biyografisi! Cengiz Kurtoğlu'nun oğlu olan Aydın Kurtoğlu, eğitiminin ardından turizm alanında çalışmalarını sürdürse de 2014 yılında ilk teklisini çıkararak sanat dünyasına adım atmıştır. Babası ile Veliaht yarışmasına katılan Aydın Kurtoğlu şarkıları neler?

Aydın Kurtoğlu kimdir Aydın Kurtoğlu kaç yaşında, nereli, babası kim

Aydın Kurtoğlu, Rize'de doğdu. Ailesi ile İstanbul'a taşındı ardından eğitimini de burada tamamladı. Kurtoğlu, 2008 yılından bu yana Sinem Kurtoğlu ilie evlidir. Çiftin bir de çocukları bulunuyor. İşte, Aydın Kurtoğlu hayatı...

Haberin Devamı

AYDIN KURTOĞLU KİMDİR?

Kurtoğlu, 24 Ocak 1983'te, Rize'de dünyaya gelmiştir. Cengiz Kurtoğlu ve Fatma Kurtoğlu'nun oğludur. İki kardeşi vardır. 1 yaşında ailesi ile birlikte İstanbul'a yerleşen sanatçı ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Üniversitede işletme eğitimi aldı, daha sonra turizm sektöründe çalışmalarına devam etti. 2013 yılında babası Cengiz Kurtoğlu ile birlikte Veliaht yarışmasına katılmıştır.

2014 yılında çıkardığı "Köle" adlı ilk teklisi/çalışması ile kariyerine başladı. Şarkıcı, 2008 yılında Sinem Genç ile evlendi.

ŞARKILARI

"Köle"
"Öptüm"
"Yak"
"Söz"
"Olay Ne" (feat. Murat Joker)
"Gururdan Gömlek"
"Tek"
"Tek (Akustik)"
"Şahsiyet"
"Şahsiyet (Akustik)"
"Zor Sensiz" (Tarık İster ile birlikte)
"Çiçek"
"Afet-i Devran"
"Sayende"
"Sayende (Akustik)"