Cadde Aylan bebek tablolarda

Aylan bebek tablolarda

07.11.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Funda Alkan Cumbul’un önceki akşam açılışını gerçekleştirdiği ‘Yaşam Savaşı’ adlı sergisinde cansız bedeniyle hafızalara kazınan Aylan Bebek tablosu dikkat çekti

Aylan bebek tablolarda

Oyuncu Meltem Cumbul’un ressam olan ablası Funda Alkan Cumbul, ‘Yaşam Savaşı’ adını verdiği yeni sergisiyle sanatseverle buluştu. Nişantaşı Erinç Sanat’ta kokteylle açılan sergi, büyük ilgi gördü. Geceye katılanlar arasında modacı Bahar Korçan, İpek Erdem, Suna Yıldızoğlu ve Yaşar Gaga gibi ünlü isimler vardı. Yeni yaşını kutlamaya gitmeden önce sergiyi gezen ve ablasını tebrik eden Meltem Cumbul, tarzıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Haberin Devamı

Aylan bebek tablolarda

Sergide, insanların iç dünyasında kendisiyle verdiği savaştan kadın-erkek savaşına, buradan da ülke savaşlarına kadar geniş bir alanı kapsayan çalışmalar yer aldı. Serginin en dikkat çekici tablosu ise Bodrum’da kıyıya vuran cansız bedeniyle tüm dünyanın konuştuğu üç yaşındaki Aylan Kurdi oldu. İki farklı tabloyla Aylan Bebek’i tasvir eden sanatçı, tam not aldı. Sergi gelirinin bir kısmının LÖSEV’e bağışlanacağı açıklandı.