Cadde Ayrılığın perde arkası! 'Formalite evlilik' ve Green Card cevabı

Ayrılığın perde arkası! 'Formalite evlilik' ve Green Card cevabı

12.07.2023 - 11:23 | Son Güncellenme:

Çılga Yeşilyaprak, geçtiğimiz günlerde "oyuncu Tuba Ünsal'la ilişkisinin bittiği" haberleri çıkan Serdar Turan'la formalite evliliği yaptığı iddiasına cevap verdi. Avukatı aracılığıyla açıklama yapan Yeşilyaprak, ikilinin aşkının boşanma davasından bir yıl önce başladığını öne sürdü.

Ayrılığın perde arkası Formalite evlilik ve Green Card cevabı

Oyuncu Tuba Ünsal ile Serdar Turan'ın, iş insanının Çılga Yeşilyaprak’la boşanma sürecinin yılan hikâyesine dönmesi sebebiyle ayrılık kararı aldığı konuşuluyor.

Haberin Devamı

'GREEN CARD' SÜRECİ AYRILIK MI GETİRDİ?

Turan'ın, Yeşilyaprak'ın Green Card alması için 2019 yılında formaliteden evlilik yaptığı, 2021'de Green Card süreci devam ettiği için boşanma sürecini beklemeye aldırdığı iddia edildi. Bunun üzerine Ünsal'ın da ilişkisine nokta koyduğu ileri sürüldü.

Ayrılığın perde arkası Formalite evlilik ve Green Card cevabı

"2021 BANA AŞI GETİRDİ" PAYLAŞIMI!

Serdar Turan evliliğinin formalite değil gerçek olduğunu vurgulayan Çılga Yeşilyaprak'ın avukatı, yaptığı açıklama ile iddialara yanıt verdi.

Ayrılığın perde arkası Formalite evlilik ve Green Card cevabı

Boşanma davası Mayıs 2022’de açılmıştır. Tuba Ünsal, müvekkilim ile eşinin aile konutunda çekilmiş bir fotoğrafı ‘2021 bana aşkı getirdi’ başlığıyla sosyal medyada paylaşarak, Serdar Turan ile ilişkisi olduğunu Türkiye’ye duyurmuştur. Müvekkil, karşılaştığı zorbalık üzerine Turan’a karşı dava açmıştır.