Cadde Ayşegül doğumda, İbo nerede?

Ayşegül doğumda, İbo nerede?

07.04.2013 - 11:14 | Son Güncellenme:

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses Şanlıurfaspor’a destek için Şanlıurfa’ya geldi. Eşi Ayşegül Yıldız ise doğum için hastaneye gitti. Tatlıses, "Belki de çocuğum doğacak, ‘baba nerede’ diyecek maç için Urfa’da... vay babam vay" dedi. Böylesine önemli bir günde eşini yalnız bırakıp maç için memleketi Urfa’ya giden Tatlıses’in bu hareketi ise sosyal medyada tepki topladı.

Ayşegül doğumda, İbo nerede

PTT 1. lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, yarın kendi sahasında konuk edeceği Samsunspor maçında mutlak galibiyet peşinde. Ligde inişli çıkışlı günler geçiren Şanlıurfaspor, Samsunspor maçını kazanmak için her yolu deniyor.

Haberin Devamı

Şanlıurfalı sanatçıların destek verdiği maç bugün saat 16.00’da GAP Arena stadında oynanacak. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses de memleketinin tek futbol takımı olan Şanlıurfaspor’a destek için kente geldi. Havayolu ile Urfa’ya gelen Tatlıses, Twitter hesabından hayranlarına baba olacağını duyurdu.

Tatlıses twitter hesabından şunları paylaştı: “Urfa’ya maça gidiyorum. Eşimde doğum için hastaneye, kadere bak belki de çocuğum doğacak. Yanında babası yok. Nerede? Urfa’da maçta diyecekler. Vay babam vay.”