Cadde Aysun Kayacı da şarkı söylerse

Aysun Kayacı da şarkı söylerse

28.08.2008 - 10:14 | Son Güncellenme:

'Şarkı Söylemek Lazım' yarışmasının final bölümünde Aysun Kayacı büyük bir sürpriz yaptı

Aysun Kayacı da şarkı söylerse

Show TV'de canlı yayınlanan Şarkı Söylemek Lazım yarışmasının finalinin açılışında sahneye çıkan Aysun Kayacı, eline mikrofonu alarak şarkı söylemeye başladı.



Televizyon gazetesinin haberine göre, Sezen Aksu'nun 'Beni Yak Kendini Yak' isimli şarkısını okuyan Aysun Kayacı'nın diğer yarışmacılardan daha iyi bir performans sergilemesi izleyenleri şaşırttı. Aysun Kayacı'nın sahnedeki rahat tavırlarının sebebi ise şarkısını playback olarak okumasıydı.

Şarkıdan sonra stüdyodaki izleyicilerin coşkulu alkışları ile yüzü gülen Aysun Kayacı, jüri üyelerinden de olumlu not aldı.

Jüri üyelerinden Yaşar Gaga, Aysun'a kendi aralarında puan bile verdiklerini belirterek, "Ben ilk defa şarkı söylediğini duyuyorum, siz de öyle... Çok beğendim, çok güzeldi" diye konuştu.

Aysun Kayacı, kendisinin amatör bir şekilde şarkı söylediğini ve pek de beceremediğini ifade etse de hem jüriden hem de seyircilerden alkış aldı.

Kayacı, partneri Haldun Dormen'in Ayvalık'taki tiyatro oyunu nedeniyle programı tek başına sundu.

BİRİNCİ KİM?
Şarkı Söylemek Lazım Yarışması'nın 2. bölümünün 1.si Asuman Krause'nin koçluğunda yarışan Özgür Özberk oldu. Sonuç açıklandığında gözyaşlarını tutamayan Özberk, böylece 100 bin YTL'lik ödülün de sahibi oldu.

Tan'ın koçluğunda yarışan Meral Kaplan 2. ve Alex'in koçluğunda yarışan Tuğçe Güder ise 3. oldu. Yarışmaya polemikleriyle damgasını vuran Esra ve Ceyda kardeşler son 6 yarışmacı arasında 6. olurken, Özdemir Erdoğan ile girdiği polemiklerle gündeme sıkça gelen Faik Öztürk ise 4. sırada yarışmayı bitirdi. Müslüm Gürses'in koçluğunu yaptığı Melike Öcalan da yarışmayı 5. sırada bitirdi.