Cadde Azur kurye oldu!

Azur kurye oldu!

05.04.2019 - 09:09 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Gülşen, önceki gün eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur’la Bebek'te görüntülendi. Azur'u babasına emanet edip Şeyda Coşkun ile spor yapan Gülşen, spor bittikten sonra baba-oğul ile parkta buluştu.

Azur kurye oldu

Ozan Çolakoğlu, habercilerin görüntü aldığı sırada bir motosiklete binmek isteyen Azur'u geri çevirmedi. Azur'un kurye motoruna binmesi üzerine kahkaha atan Gülşen, "Çok seviyor motosikleti, kendisininde ufak var. Kurye oldu baksanıza" dedi.

Haberin Devamı

"ALLAH'TAN AVUKATLAR VAR"
Gülşen’in, tasarımcı Fatma Senem Erdem’den yıllar önce 50 bin TL değerinde üç çanta aldığı ve çantaları iade etmediği iddia edilmişti. Tasarımcı, pop yıldızını dolandırıcılık suçlamasıyla savcılığa şikayet etmiş ve açılan dava takipsizlik sonuşlanmış, ardından Gülşen hakaret ve iftira suçundan dava açmıştı. Konuyla ilgili açıklama yapan popçu, "Karar verildi, avukatta gerekli açıklamayı yaptı o yüzden konuşmaya gerek yok" ifadelerini kullandı.

Gülşen, "İnsanları bilemiyorsunuz ki neden böyle bir şeyler yaptığını. Böyle şeyler gelir bazen başıma, daha önce de olmuştu. Allah'tan avukatlar var hallediyorlar" şeklinde konuştu.