Cadde ‘Barcelona gibiyiz’

‘Barcelona gibiyiz’

27.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Haldun Dormen’in yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Broadway’den İstanbul’a Müzikaller’, 11 yıl aradan sonra 10 Ekim’de Harbiye Açıkhava’da sevenleriyle buluşacak.

‘Barcelona  gibiyiz’

Oyunda, Perran Kutman, Selçuk Yöntem, Ayça Varlıer, Gökçe Bahadır, Irmak Ünal, Emre Altuğ ve Yeliz Şar rol alıyor. Dormen, “Barcelona takımı gibiyiz ama şımarmak yok. Hafızalara kazınacak bir şölene imza atacağız” dedi.

Haberin Devamı

10 Ekim’de Harbiye Açıkhava’da ‘Broadway’den İstanbul’a Müzikaller’ adlı projeyle sahneye çıkmaya hazırlanan ünlüler, basın toplantısında bir araya geldi.

11 yıl aradan sonra Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda yeniden sahnelenecek olan ‘Broadway’den İstanbul’a Müzikaller’de yer alan isimler, önceki gün Ulus’ta basın mensuplarının karşısına geçti. Yönetmen koltuğunda oturan Haldun Dormen başta olmak üzere Ayça Varlıer, Gökçe Bahadır, Irmak Ünal, Pamela, Şehnaz Sam, Emre Altuğ ve Yeliz Şar duygularını paylaştı. 10 Ekim’de sahnelenecek gösteri için duayen tiyatrocu Dormen, “Genç arkadaşlarımızla ilk telefon görüşmemizde bu projeden bahsettiğimde hepsi detayları dinlemeden kabul etti. Barcelona takımı gibiyiz mübarek ama şımarmak yok. Harbiye’de hafızalara kazınacak bir şölen yaşatacağız” dedi.

Haberin Devamı

‘Aynı tadı vermez’

‘Broadway’den İstanbul’a Müzikaller’in onur konuğu olan Perran Kutman, Sinan Çetin’in yeniden çekmek istediği ‘Perihan Abla’ dizisi için, “Eskiden yapılan projelerde yürek vardı, ama şimdi sadece para konuşuluyor. ‘Perihan Abla’ için bana da çok teklif geliyor ama olmaz. Aynı tadı vermez. Hafızlarda olduğu gibi kalmalı” diye konuştu.

‘Barcelona  gibiyiz’