Cadde Barış Manço'nun Belçika'daki aracıyla ilgili son durumu açıkladı! 'İçimiz burkuldu'

Barış Manço'nun Belçika'daki aracıyla ilgili son durumu açıkladı! 'İçimiz burkuldu'

25.10.2023 - 10:02 | Son Güncellenme:

Barış Manço ile Lale Manço'nun DJ oğlu Doğukan Manço, babasının Belçika'daki aracını sergilenmek üzere Türkiye'ye getirmek için girişimde bulunmuştu. Otomobilin durumuyla ilgili bilgi veren Manço, kardeşi Batıkan Manço ile gittikleri Belçika'dan babasının aracının fotoğrafını paylaşarak, "İçimiz burkuldu" dedi.

Barış Mançonun Belçikadaki aracıyla ilgili son durumu açıkladı İçimiz burkuldu

Usta sanatçı Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço, 1 Şubat 1999'da hayatını kaybeden babasının Belçika'da satın aldığı otomobilini Türkiye'ye getirmek için harekete geçmişti. 42 yaşındaki Manço, şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

Babamın Türkiye'deki birçok aracı zamanında haczedildi. Birçok insan bunu bilmiyor, ben de konuşmak istemiyorum fakat Belçika'da diye bir otomobiline zarar gelmedi. O otomobil de 20 sene boyunca hiç kullanılmadı. Onu buraya getirmek ve sergilemek istiyoruz. O otomobili buraya kullanmak için değil, Barış Manço severler ziyaret edebilsin diye getireceğiz. Baştan sona da restorasyonunu kendim yapacağım.

Barış Mançonun Belçikadaki aracıyla ilgili son durumu açıkladı İçimiz burkuldu

"BİR İYİ, BİR KÖTÜ HABERİM VAR"

Son olarak Doğukan Manço'dan konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi. Ünlü isim, 251 bin takipçisi bulunan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bir iyi bir kötü haberim var. İyi haber, Belçika ziyaretimin son gününde lojistik firmasıyla el sıkıştık. Barış Manço'nun Belçikadaki aracını İstanbula kadar getirmeye ve bu süreçte aracı saklamaya gönüllü oldular" ifadelerini kullandı.

Barış Mançonun Belçikadaki aracıyla ilgili son durumu açıkladı İçimiz burkuldu

"FABRİKADAN ÇIKMIŞ GİBİ HAZIRLAYACAĞIM"

"Şu an aracı Türkiye'ye getirebilmek için sadece Gümrük Müdürlüğünün dilekçemi kabul etmesi kaldı. Heyecanla beklemeye devam ediyoruz" diyen Manço, sözlerine şöyle devam etti:

Kötü haber ise maalesef araç bunca zaman getirilemediği için inanılmayacak derecede zarar görmüş durumda ve kardeşimle aracı ilk gördüğümüzde içimiz burkuldu. Detaylarını daha sonra aktarıyor olacağım. Ancak o araç geldiğinde size sözüm olsun fabrikadan çıkmış gibi hazırlayacağım.

Barış Mançonun Belçikadaki aracıyla ilgili son durumu açıkladı İçimiz burkuldu

"SERGİ AMAÇLI GETİRİLECEK"

"Not: Araç Türkiye'ye özel izin ile sadece sizler görün diye halka sergi amaçlı getirilecek olup plakalanmayacaktır. Fotoğraftaki araç Prelude'ün 10 sene önceki halidir. Son hali değildir."