Cadde Bedri Güntay'dan eşi Pelin Karahan'a: Benim çiçeğim sen hep gül!

Bedri Güntay'dan eşi Pelin Karahan'a: Benim çiçeğim sen hep gül!

06.10.2022 - 12:37 | Son Güncellenme:

İş insanı Bedri Güntay ile 2014 yılında dünyaevine giren, 2014'te Ali Demir'in dünyaya gelmesiyle ilk kez anne olma mutluluğu yaşayan Pelin Karahan, 2017'de ikinci çocuğu Can Eyüp'ü kucağına almıştı. Son olarak 'Bir Zamanlar Kıbrıs' dizisinde rol alan güzel oyuncu, bugün 38 yaşına bastı. Bedri Güntay da eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.

Bedri Güntaydan eşi Pelin Karahana: Benim çiçeğim sen hep gül

Bir döneme damga vuran 'Kavak Yelleri' dizisinin Aslı'sı, 'Muhteşem Yüzyıl'ın Mihrimah Sultan'ı Pelin Karahan, geçtiğimiz aylarda Nişantaşı'nda görüntülenmiş ve Bodrum'daki pahalılıktan dert yanmıştı. Yaz aylarında İstanbul-Bodrum arasında mekik dokuyan Pelin Karahan, kendi yazlığının plajından denize girdiğini dile getirip, şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

Bodrum'da nüfus olarak bir yoğunluk var tabii ama biz yazlığımızda olduğumuz için bizi pek etkilemedi. Kendi evimde plajımızdan denize girdiğim için beach'lere gitmedim. Tabii Bodrum'da fiyatlar çok uçuk, restoranlar özellikle öyle. Biz daha çok evde yedik, evde yemek daha kârlı yani.

Bedri Güntaydan eşi Pelin Karahana: Benim çiçeğim sen hep gül

"YÜZÜM DAHA TOMBULDU"

Geçtiğimiz yıldan bu yana 10 kilo veren ve son dönemde fit haliyle sıkça magazin gündemine gelen güzel oyuncu, eski fotoğraflarına bakınca şimdi daha iyi hissettiğini belirterek, "10 kilo verdim. Eski fotoğraflarıma bakınca yüzüm daha tombuldu, şu an daha iyi hissediyorum" şeklinde konuşmuştu.

"İYİ Kİ DOĞMUŞSUN"

Şimdilerde 'Şaşırt Beni' adlı tiyatro oyunuyla seyirci karşısına çıkan Pelin Karahan, bugün 38 yaşına bastı. Eşi, çocuklarının babası Bedri Güntay da Karahan'ın doğum gününü sosyal medya hesabından yayınladığı karelerle kutladı.

Eşiyle Demet Özdemir-Oğuzhan Koç'un düğününe gitmeden çekilen pozlarını paylaşan Güntay, Pelin Karahan'a; "Benim çiçeğim sen hep gül. Seni çok seviyorum, iyi ki doğmuşsun" notunu düştü.

Haberin Devamı

İki çocuk babası Güntay'ın paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve "Maşallah", "Çok güzelsiniz", "Harika fotoğraf" gibi yorumlar geldi.

Bedri Güntaydan eşi Pelin Karahana: Benim çiçeğim sen hep gül