Cadde 'Begüm bütün eserlerin içinde yaşıyor!'

'Begüm bütün eserlerin içinde yaşıyor!'

27.12.2023 - 09:13 | Son Güncellenme:

Karikatürist ve heykeltıraş Erdil Yaşaroğlu'nun ikinci kişisel sergisi 'Transatlantik', önceki akşam Beyoğlu’ndaki Alexandre Vallaury Binası’nda sanatseverlerle buluştu. Açılış davetinde konuşan Yaşaroğlu, 13 yıllık oyuncu eşi Begüm Kütük'e övgüler yağdırdı.

Begüm bütün eserlerin içinde yaşıyor

Kültür sanat dünyasının yoğun ilgi gösterdiği Transatlantik sergisinin açılış davetine; Alper Kul, Begüm Kütük, Janset, Levent Erden, Mirgün Cabas, Murat Cemcir, Varol Yaşaroğlu ve Deniz Kurt gibi ünlü isimler katıldı.

Haberin Devamı

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erdil Yaşaroğlu "Yaklaşık 1.5 yıldır hazırlanıyorum. 30'a yakın eser ve her birinin kendi bir hikayesi var. Genel anlamda sorunları yansıtmaya çalışıyorum eserlerime" dedi.

Begüm bütün eserlerin içinde yaşıyor

"GÜZEL KADINLARIN HEYKELİNİ YAPMAK ÇOK ZOR"

Eşi Begüm Kütük'den övgüyle bahseden ünlü heykeltıraş, "Begüm bütün eserlerin içinde yaşıyor. Begüm benim hayata daha güzel bakmamı sağlıyor. Her zaman en büyük destekçim olmuştur. Güzel kadınların heykelini yapmak çok zor. Benim için büyük bir sorumluluk olurdu onu esere dönüştürmek. Belki bir gün yaparım" şeklinde konuştu.

Begüm bütün eserlerin içinde yaşıyor