Cadde Belçim Bilgin'den 'evlilik' cevabı! 'Hissedersem teklif ederim'

Belçim Bilgin'den 'evlilik' cevabı! 'Hissedersem teklif ederim'

07.02.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Londra'da yaşayan Belçim Bilgin, İtalyan asıllı Kanadalı sevgilisi Alfredo Di Blasio'yu İstanbul turuna çıkardı. Sevgilisiyle Bebek’te yürüyüş yaparken görüntülenen oyuncu, "Bir kadın olarak siz evlilik teklif eder misiniz?” sorusuna yanıt verdi.

Belçim Bilginden evlilik cevabı Hissedersem teklif ederim

Belçim Bilgin, Kanadalı yapımcı sevgilisi Alfredo Di Blasio ile birlikte İstanbul'a geldi. Yaklaşık 3,5 yıldır birlikte olan çift, önceki gün Bebek sahilinde objektiflere takıldı. Sarmaş dolaş sahil hattında yürüyüş yapan sevgililer, ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

"BENİM İÇİN ÇOK ÖZEL BİR İŞ"

16 Şubat'ta vizyona girecek 'Hatıran Yeter' filminde rol alan Belçim Bilgin, canlandırdığı 'Zeynep' karakteri hakkında konuştu.

Biz de daha izlemedik, ekipçe ona hazırlanıyoruz. Çok emek verdik. Onun için çok heyecanlıyım. Filmimiz bir ailenin 50 yıllık hikayesine işliyor. İşitme engelli bir bireyin annesini oynuyorum. 20 yaşım da var, 30 yaşım da var, 60 yaşım da var. Babaanne olarak bitiriyorum. Dolayısıyla bir kadın oyuncunun başına gelebilecek en şanslı durumlardan birisi. Bir hayatta topladığım ne varsa onu Zehra’nın hayatına entegre ederek oynama şansım oldu. Benim için çok özel bir iş.

Belçim Bilginden evlilik cevabı Hissedersem teklif ederim

"TÜRKÇE ZOR BİR DİL"

Belçim Bilgin, sevgilisi Alfredo Di Blasio'ya çevirmenlik yaptı. Blasio, magazin muhabirlerinin "Türkiye’yi nasıl buluyorsunuz?" sorusu üzerine "Türkçe biraz zor bir dil. Yemekler inanılmaz güzel" ifadelerini kullandı.

Belçim Bilginden evlilik cevabı Hissedersem teklif ederim

İSİM DEĞİŞİKLİĞİNE AÇIKLIK GETİRDİ!

Daha önce katıldığı bir programda ismini 'Be' olarak değiştirmek istediğini söyleyen Belçim Bilgin, muhabirlere "Benim ismim ne?" diye sordu. Ünlü oyuncu, 'Belçim' cevabını alınca, "Helal olsun. Genelde Belçin Belçin derler. Ben de hiç çaktırmıyorum. Madem öyle ‘Be’ de gitsin, ne gerek var ayrıntıya" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"BU İŞİN KADINI, ERKEĞİ YOK"

Blasio, "Belçim Hanım'a evlilik teklif eder misiniz?" sorusuna, "Biz zaten birbirimize çok bağlıyız. Adını başka türlü koymakla ilgili bir derdimiz yok. Saygı olsun, sevgi olsun" yanıtını verdi.

Belçim Bilginden evlilik cevabı Hissedersem teklif ederim

Belçim Bilgin ise "Bir kadın olarak siz evlilik teklif eder misiniz?" sorusunu, "Eğer hissedersem tabii ki ederim. Bu işin kadını, erkeği yok. Hissetmekle ilgili. O güveni veren ilişkilerde taraflardan birisi teklif edebilir" şeklinde cevapladı.