Cadde 'Ben Affleck, Jennifer Lopez'in harcamalarına yetişemiyor!'

'Ben Affleck, Jennifer Lopez'in harcamalarına yetişemiyor!'

14.06.2023 - 13:07 | Son Güncellenme:

'Bennifer' lakaplı ünlü çift Ben Affleck ve Jennifer Lopez, geçtiğimiz haftalarda milyonlarca dolarlık ücretini nakit olarak ödedikleri mega malikaneleriyle gündeme gelmişti. İkiliye yakın kaynaklar, çiftin evliliğinde kara bulutların dolaştığını iddia ederek; yeni evlerinin ücretinin büyük bir kısmını Jennifer'ın ödediğini ve Ben'in eşinin harcamalarına yetişemediğini öne sürdü.

Ben Affleck, Jennifer Lopezin harcamalarına yetişemiyor

Bir dönem magazin dünyasının en gözde çiftlerinden biri olarak gösterilen, şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez ile aktör Ben Affleck, beraber rol aldıkları 'Gigli' filminin setinde tanışmalarının ardından 2002 yılında nişanlanmışlardı. Ancak 2003'te yapılması beklenen düğünlerini erteleyen çift, bir yıl sonra da yollarını ayırmıştı.

Haberin Devamı

İkili, 2021'de ise kendilerini yine birbirlerinin kollarında bulmuştu. Yıllar sonra barışmalarının üzerinden çok geçmeden 'Bennifer', temmuz ayında Las Vegas'ta sade bir törenle dünyaevine girmelerinin ardından; üç gün süren büyük bir düğün yaparak günlerce gündemde kalmıştı.

Ben Affleck, Jennifer Lopezin harcamalarına yetişemiyor

EVLİLİKLERİNDE KARA BULUTLAR MI DOLAŞIYOR?

Son olarak geçtiğimiz haftalarda Beverly Hills'te 60.85 milyon dolara devasa bir malikane satın almalarıyla gündeme gelen ikilinin evliliklerinde kara bulutların dolaştığı iddia edildi.

Ben Affleck, Jennifer Lopezin harcamalarına yetişemiyor

The Mirror'da yer alan habere göre; Closer'a konuşan kaynaklar, ikilinin maddi konularda tartışmaya başladıklarını söyledi.

Ben Affleck, Jennifer Lopezin harcamalarına yetişemiyor

"EN BÜYÜK SORUNLARINDAN BİRİ"

"Hepsini olmasa da yeni evlerinin ücretinin büyük bir kısmını Jennifer ödedi" diyen kaynaklar, harcamaların çiftin 'büyük sorunlarından biri' olduğunu iddia etti:

Haberin Devamı

Ben bir süredir Jen'in harcamalarına yetişemediğinden ve aslında yetişmek gibi bir mecburiyetinin olmadığından yakınıyor. Bu, onların en büyük sorunlarından biri. Ben de kendini şımartmaktan keyif alıyor ama Jen bunu yepyeni bir seviyeye taşıyor.

Ben Affleck, Jennifer Lopezin harcamalarına yetişemiyor

"BEN'İN HERHANGİ BİR SÖZ HAKKI YOK"

İsmi paylaşılmayan kaynaklar, "Jennifer mega yatlar ve lüks arabalar satın alıyor. Bu pahalı yaşam tarzında ısrar ediyor ve Ben'in bu konuda herhangi bir söz hakkı yok" şeklinde konuştu.