Cadde 'Ben geleceğim, sakın ben olmadan ölme'

'Ben geleceğim, sakın ben olmadan ölme'

30.11.2016 - 09:41 | Son Güncellenme:

Erdal Tosun, Sarıyer'de otomobilinin üzerine kaza yapan bir aracın düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Usta sanatçının, 2000 yılında yaşamını yitiren kardeşi Gürdal Tosun için kaleme aldığı yazı sosyal medyada paylaşılmaya başlandı.

Ben geleceğim, sakın ben olmadan ölme

Erdal Tosun, Sarıyer'de sabah saat 06.30'da meydana gelen kazada olay yerinde hayatını kaybetti. 'Bir Demet Tiyatro'dan bir kişi daha eksildi! Genç yaşta bu dünyadan göçüp giden Gürdal Tosun'un ardından ağabeyi de yaşama veda etti.

Haberin Devamı

'Tombalak' karakteri ile hafızalara kazınan kardeşi Gürdal Tosun için Ağustos 2015'te Ot dergisinde Erdal Tosun imzası ile yer alan yazıdan bir bölüm şöyle:
"Ben Vizontele çekimindeydim Van'da. annem vardı yanımda.

Bir gün Necati (Akpınar) beni kenara çekti; 'Erdal, gürdal dün biraz kötü olmuş' dedi. Oturdum bir yere. 'Yok şimdi iyi ama ben gene de gitmek istersin diye düşündüm' dedi.

Atladım gittim. iyiydi. Çok zayıfladığı için göbek derisi tam böbreği takacakları yere sarkıyordu. Baskı yapmasın diye orada bir yağ emme ameliyatı yapmışlar, bu yüzden dengeleri biraz şaşmış ama diyalize girince düzelmiş. Ertesi gün onu iyi görünce işimi bitirmek için Van'a geri döndüm. Dönerken de söz aldım. 'Ben geleceğim, sakın ben olmadan ölme' dedim. 'Tamam' dedi. Yorgundu ama alışıktık buna.

Haberin Devamı

Sözüne güvenip Van'a gittim.
Tutmadı sözünü i... öldü."

Ben geleceğim, sakın ben olmadan ölme