Cadde 'Ben işçiydim, hâlâ işçiyim'

'Ben işçiydim, hâlâ işçiyim'

03.05.2019 - 10:10 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Koray Avcı, geçtiğimiz gün Kartal İstMarina Jolly Joker'de konser verdi. 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda konser veren Avcı, sahneye ekibiyle birlikte baretle çıkarak sevenleri tarafından ayakta alkışlandı.

Ben işçiydim, hâlâ işçiyim

Koray Avcı, sevenlerini 'Adaletin Bu Mu Dünya?' şarkısı ile selamladı. Sahnesinin ilk yarısının sonlarına doğru ekibiyle birlikte baret takan şarkıcı, "Bugün 1 Mayıs. Şimdi okuyacağım şarkıyı, çalışırken işi ve görevi başında hayatını kaybeden tüm emekçilere ve onların geride bıraktığı gözü yaşlı annelere, babalara, eşlere, kardeşlere, çocuklara ithaf ediyorum" dedi.

Haberin Devamı

Sözlerine devam eden şarkıcı, "Ben işçiydim, hâlâ işçiyim. Babam da işçiydi. Biz şarkı söyleriz, bizim işimiz budur. Sizden rica ediyorum herkese eşit davranın. Bu dünya ne sınıflandıralacak kadar ne de paranın kıymet vereceği kadar özel değildir. Bu bareti takmam size komik gelmesin çünkü biz o acıyı da çektik biz o derdi de çektik. O yüzden İşçi Bayramınız kutlu olsun" diyerek, Cem Karaca'nın 'Tamirci Çırağı' şarkısını söyledi.

Yaklaşık iki saat sahnede kalan ve zengin repertuvarıyla dikkat çeken Avcı, seslendirdiği şarkılar ve sahne performansıyla sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.