Cadde ‘BENi PARS AVUTTU’

‘BENi PARS AVUTTU’

18.07.2014 - 22:27 | Son Güncellenme:

‘X Factor Star Işığı’nda jüri üyesi olan Sinan Akçıl, önceki akşam yayınlanan programda ‘Pars bebeği ağlattı’ haberleri için açıklama yaptı

‘BENi PARS AVUTTU’

Müzisyen Sinan Akçıl, sevgilisi Ebru Şallı ile çıktığı Göcek tatilinde, Şallı’nın küçük oğlu Pars’la şakalaşıp denize atacakmış gibi yapınca onu ağlatmıştı. Bu yüzden eleştiri oklarının hedefi olan Akçıl, Instagram hesabından Pars’la çekilen bir fotoğrafını paylaşıp “Biz sizinle bazen çok güzel dalga geçiyoruz, sevgi nedir siz pek anlamazsınız diyoruz, di mi pançiko” notunu yazmıştı.

Haberin Devamı

DAMARIMA BASTILAR
Sinan Akçıl, önceki akşam da jüri üyesi olduğu ‘X Factor Star Işığı’ yarışmasında yeni bir açıklama yaptı. Akçıl, yarışmacısı Mehtap’ın ‘Haram Geceler’’ şarkısını seslendirmesinden sonra; “Bu hafta benim de birkaç gecem haram oldu. Pars bebeği su şakasıyla korkuttuğum şeklinde çıkan haberler damarıma bastı.
En değerli varlıklarım söz konusu olunca, kimse beni yönlendiremez. Dün gece, ‘Neyin var senin, niye üzgünsün?’ diye yanıma gelen Pars bebeğe, ‘Aramızı bozmak istiyorlar, o yüzden üzgünüm’ dediğimde bana, ‘Üzülme artık’ diyerek yetişkin bir insan gibi dinleyip avutmaya çalışan o oldu. Vicdanı olmayanlara karşı çocukların 100 adım önde olduğunu düşünerek daha umutluyum” diye konuştu.
Akçıl’ın sözleri stüdyodaki izleyicilerden büyük alkış aldı.