Cadde Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler'den spor pozu

Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler'den spor pozu

01.02.2022 - 09:49 | Son Güncellenme:

Türkücü Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler ilişkileriyle gündemdeydi. Mardini'yi Gökhan Göz ile aldattığı iddia edilen boşanmanın ardından da Gökhan Göz ile aşk yaşayıp ayrılan Fatoş Yelliler kendini spora verdi.

Berdan Mardininin eski eşi Fatoş Yellilerden spor pozu

Türkücü Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Türkücüyü, ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ile yollarını ayıran Gökhan Göz ile aldattığı iddia edilmişti. Berdan Mardini "Takma isimlerle beni defalarca aldattı. Bunlar dokuz yıla dayanıyor, hatalarım olabilir, karşı tarafın da olabilir ama böyle olmaması gerekiyordu. Ben konuşulmasını çok istedim. Biz de sabır taşı değiliz, utanç duyuyorum" demişti.

Haberin Devamı

Boşanmanın ardından da Göz ile aşk yaşayan Yelliler sevgilisinden olay şekilde ayrılmıştı. Gökhan Göz sevgilisinin eşyalarını dışarıda ateşe verip suçlayıcı açıklamalar yapmıştı. Fatoş Yelliler ayrılığın ardından kendini spora verdi.

Fatoş Yelliler, son olarak spor pozunu paylaştı. Ünlü isim geçtiğimiz günlerde benzer bir paylaşımını "Boşanma yaradı" notuyla paylaşan bir hesabı da kendi profilinde paylaşmıştı.

Berdan Mardininin eski eşi Fatoş Yellilerden spor pozu