Cadde Berfu Yenenler'den takipçilerinin yorumlarına karşılık eğlenceli paylaşım

Berfu Yenenler'den takipçilerinin yorumlarına karşılık eğlenceli paylaşım

08.11.2022 - 10:12 | Son Güncellenme:

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler, 2019'dan yılından beri mutlu evliliklerini sürdürüyor. Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından yaptığı eğlenceli paylaşımlarla dikkat çekiyor. 'Sende Eser kadar popo yok' yorumlarından bıkan Yenenler, taytının içine dolgu koydu. Squat yaptığı anları da paylaşan fenomen, dolgu malzemesi yüzünden kapıdan zor geçti.

Miss Turkey 2015'te dördüncü güzel seçilen Berfu Yıldız, 2019'da oyuncu ve komedyen Eser Yenenler ile nikah masasına oturmuştu. Çift, aynı yıl oğulları Kuzey'i kucaklarına almıştı. Berfu-Eser Yenenler'in ikinci çocukları Mete ise geçtiğimiz yıl mart ayında dünyaya gelmişti.

Haberin Devamı

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler, geçtiğimiz haftalarda Doğu Demirkol'un programına konuk oldu. Eser Yenenler'in Levent'te diskosu da olan ve bolca parti verdiği villası gündeme geldi. O dönem Bahar-Nihal Candan kardeşlerle de yakalanan Yenenler uzun süre gündemde kalmış hatta bu partiler yüzünden Murat Boz ve Aslı Enver'in kavga ettiği iddia edilmişti.

Berfu Yenenler "Ev partisi dönemleriydi meraktan mesaj attım" dedi. Şu sıralar sosyal medya fenomeni olan Berfu Yenenler ünlü isimle tanıştıktan sonra Levent'teki o evde oturmak istememiş.

Berfu Yenenlerden takipçilerinin yorumlarına karşılık eğlenceli paylaşım

"BEN O EVİ DAĞITTIM"

Berfu Yenenler'den o evle ilgili yıllar sonra itiraf geldi. Berfu Yenenler açıklamasında "Ben o evi dağıttım, kırdım çekiçle balyozla, gerçekten o evi günahlarıyla başkasına verdik" dedi.

Haberin Devamı

Eser Yenenler ise "Yuvayı kırdı başka yuva yaptı. Bu konuya nasıl geldik ya?" dedi. Yenenler “Çok ciddi bir psikopatla birlikteyim” dedi.

Berfu Yenenlerden takipçilerinin yorumlarına karşılık eğlenceli paylaşım

TAYTIN İÇİNE DOLGU KOYDU

Eser Yenenler'in eşi son olarak kendisine gelen, "Sende Eser kadar popo yok", "Squat yap popon olsun", "Tepsi gibi" yorumlarını derleyerek bir video çekti. 

Berfu Yenenlerden takipçilerinin yorumlarına karşılık eğlenceli paylaşım

KAPIDAN ZOR GEÇTİ

Squat çektiği anları paylaşan Yenenler videonun sonunda arkasını dönünce olay oldu. Taytının içine dolgu koyan Berfu Yenenler, kapıdan da zor geçti. Yenenler'in bu çirkin yorumları tiye alan paylaşımına "Kötü yorumlara o kadar güzel cevap veriyorsun ki" yorumları yağdı. 

Berfu Yenenlerden takipçilerinin yorumlarına karşılık eğlenceli paylaşım