Cadde Berkay'ın ehliyet gitti, şoför geldi!

Berkay'ın ehliyet gitti, şoför geldi!

17.06.2023 - 07:35 | Son Güncellenme:

Popçu Berkay Şahin, geçtiğimiz ocak ayında Etiler'de alkollü şekilde trafik çevirmesine takılınca, iki yıl trafikten men edilmişti. Ehliyeti olmadığı için araç kullanamayan şarkıcı, önceki gün Kuruçeşme'de objektiflere yansıdı. Berkay ehliyet konusunda çözümü buldu.

Berkayın ehliyet gitti, şoför geldi

Berkay Şahin, 2023'ün ilk günlerinde eşi Özlem Ada Şahin ile Etiler'de eğlenmeye gitmişti. Bulundukları mekanda alkol alan şarkıcı, alkollü halde direksiyon başına geçmişti.

Haberin Devamı

Maslak'ta polis çevirmesine takılan Berkay, olay çıkarıp, polis memurlarıyla tartışmıştı. Seyir halindeyken polisleri gören popçu, çevirmeye girmek istememişti. Alkollü olan Berkay'ın polis memurlarıyla da tartıştığı öğrenilmişti.

Berkayın ehliyet gitti, şoför geldi

TRAFİKTEN İKİ YIL MEN EDİLDİ!

İşlemler yapıldıktan sonra polis ekipleri tarafından Berkay’ın arabası çekici ile otoparka gönderilmişti. Ünlü isim, alkollü araç kullandığı için iki yıl trafikten men edilmişti.

Berkayın ehliyet gitti, şoför geldi

EHLİYETİ KAPTRINCA ŞOFÖR TUTTU

Berkay, önceki gün Kuruçeşme'de bir mekanda otururken görüntülendi. Arkadaşları ile koyu bir sohbet halinde olan şarkıcı, basın mensuplarının kendisini görüntülediğini fark etmedi.

Geçtiğimiz aylarda ehliyetini kaptıran Berkay'ın, birkaç saat sonra ehliyeti olmadığı için kendisini almaya gelen şoförlü araç ile mekandan ayrılması dikkat çekti.

Berkayın ehliyet gitti, şoför geldi

Haberin Devamı

TRAFİKTE İLK VUKUATI DEĞİL!

Berkay Şahin, 2018 senesinde eğlencenin dozunu kaçırarak, aracıyla trafiği birbirine katmıştı. O dönem bir eğlence mekânından çıkarken görüntülenmiş ve alkollü bir şekilde direksiyon başına geçmişti.

Berkayın ehliyet gitti, şoför geldi

Ayakta zor duran Berkay Şahin, trafikte önce ters yönde gitmiş, daha sonra kırmızı ışıkta geçmişti. O dönem büyük tepki çeken Berkay Şahin, "Kısa mesafe olduğu için yaptım, çok üzgünüm" açıklamasını yapmıştı.