Cadde Bertan Asllani, 'Akrep' dizisinde

Bertan Asllani, 'Akrep' dizisinde

24.02.2021 - 10:29 | Son Güncellenme:

Star TV ekranlarında yayınlanan 'Akrep' dizisinin kadrosuna yeni bir isim katıldı. Başrollerini Demet Akbağ ve Evrim Alasya'nın paylaştığı Bertan Asllani, 'Akrep'te ‘Efe’ karakterini canlandıracak.

Bertan Asllani, Akrep dizisinde

Başrollerinde Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim’in yer aldığı 'Akrep' dizisi perşembe akşamları izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Son olarak Exxen'de yayınlanan 'Öğrenci Evi' dizisinde başrol oynayan Bertan Asllani, 'Akrep' dizisinin kadrosuna dahil oldu.

'Selena' adlı dizide 'Kıvılcım' karakteri ile ünlenen Hazal Şenel ile evli olan Bertan Asllani, dizide 'Efe' karakterine hayat verecek. Anne ve babasını kaybettikten sonra kardeşini okutabilmek için mahallesindeki ağabeylerinin etkisiyle mafya dünyasına giren Efe, Aras’ın cezaevindeki en büyük destekçisi olacak. Efe’nin iyi niyetini ve temiz kalbini gören Aras, cezaevinde yaşadıkları sıkıntılara karşı Efe’yle omuz omuza mücadele edecek.

Yapımını  1441 Production'ın üstlendiği 'Akrep'in yönetmen koltuğunda Gökçen Usta otururken, senaryosunu Erkan Birgören kaleme alıyor.