Cadde Best Model of Turkey kazananları açıklandı!

Best Model of Turkey kazananları açıklandı!

14.11.2023 - 12:04 | Son Güncellenme:

Toplam 40 modelin yarıştığı Best Model Of Turkey 2023'ün kazananları belli oldu. Hatay'dan yarışmaya katılan Yağmur Karlı ile Ankara'yı temsil eden Metehan Varol 'En İyi Model' olarak yarışmada birinci oldular.

Best Model of Turkey kazananları açıklandı

Bu yıl 36'ncısı gerçekleşen ve moda ve ekran dünyasına yeni isimler kazandıran Best Model of Turkey finali, Beşiktaş'taki Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Haberin Devamı

Hatay'dan yarışmaya katılan Yağmur Karlı kadınlarda birinci oldu. Başkent Ankara'yı temsil eden Metehan Varol ise erkeklerde birinci seçildi.

Best Model of Turkey kazananları açıklandı

MODELLER İÇİN ÖZEL TASARIMLAR YAPILDI

Ece Gürsel ve Gökay Kalaycıoğlu’nun sunuculuk yaptığı yarışmada, kadın modeller Gülafer Ataş moda evinin Best Model için özel olarak hazırladıkları koleksiyondan giydi.

Erkek modeler ise Şinasi Günaydın'ın Best Model'e özel tasarımlarıyla podyuma çıktı. Yarışmanın sanat yönetmenliği ve koreografisini Asil Çağıl gerçekleştirdi.

Best Model of Turkey kazananları açıklandı

40 modelin yarıştığı final gecesinde, ikinciler Tugay Şahin-Seray Öztürk; üçüncüler ise Ahmet Koç-Pınar Güve oldu.

Best Model of Turkey kazananları açıklandı

ERKEKLER 1993'TEN SONRA YARIŞMAYA DAHİL OLDU

1988'de Erkan Özerman tarafından düzenlenmeye başlanan yarışmada 1993'e dek sadece Türkiye'nin en iyi kadın modeli seçilmiş; 1993'ten sonra yarışmaya erkek modeller de dahil edilmiştir. 2004 yılındaki yarışmaya hem kadın hem erkek modeller kabul edilmiş, En İyi Erkek Model ve En İyi Kadın Model seçilmiştir.