Cadde Bestemsu Özdemir 'estetik' açıklamasıyla gündem oldu! 'İhtiyaç duymadım'

Bestemsu Özdemir 'estetik' açıklamasıyla gündem oldu! 'İhtiyaç duymadım'

02.04.2024 - 09:27 | Son Güncellenme:

Kara Para Aşk, Analar ve Anneler, Meryem, İkimizin Sırrı gibi dizilerde boy gösteren oyuncu Bestemsu Özdemir, yıllar içerisindeki değişimiyle adından söz ettiriyor. 31 yaşındaki oyuncu, estetik yaptırmadığına dair açıklamalar yapınca, eski hali sosyal medyada gündem oldu.

Bestemsu Özdemir estetik açıklamasıyla gündem oldu İhtiyaç duymadım

2012 yılında oyunculuk kariyerine başlayan ve Can Yaman ile yaşadığı ilişkisiyle gündeme gelen oyuncu Bestemsu Özdemir, son zamanlarda yaptığı estetik açıklamalarıyla gündeme geliyor.

Haberin Devamı

Daha önce verdiği bir röportajda 'Estetik yaptırmıyorum çünkü mimiksiz nasıl oynanır bilmiyorum' diyen Bestemsu Özdemir, bu sefer de sosyal medyanın diline düştü.

Bestemsu Özdemir estetik açıklamasıyla gündem oldu İhtiyaç duymadım

"16 YAŞINDAKİ FOTOĞRAFIMA 'ESTETİK' DENMESİ KOMİK"

'Estetik yaptırmıyorum çünkü oyuncu mimiksiz olmaz' sözlerinden sonra eski fotoğrafı ortaya çıkan isim konuyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

Sadece dişlerimi yaptırdım. Dudaklarım o yüzden bir tık öne çıktı. 16 yaşındaki fotoğrafımı koyup, 'Estetik yaptırdı' demeleri komik. Şu an 32 yaşındayım, yüzüm değişiyor. Annem ortada ona benziyorum. Estetik yaptırmadığım belli. Mimik yapabiliyorum. Estetik yaptırmadım, yaptırmayacağım.

'ESTETİK YAPTIRMAYI DÜŞÜNMÜYORUM'

Her defasında estetikle ilgili gündeme gelen Bestemsu Özdemir, son olarak yeni açıklamalarıyla adından söz ettirdi. Aramızda Kalmasın programının haberine göre; Yüzünde estetik olmadığını açıklayan Bestemsu Özdemir, estetiğe bakış açısını şu sözlerle dile getirdi:

Çok kişisel bir şey, çok kişisel bir tercih bu. Ben ihtiyaç duymadım çünkü oyuncuyum. Mimiksiz oyuncu olmak bana biraz garip geliyor. O yüzden mimiklerimi kullanabilmek adına estetik yaptırmayı düşünmüyorum.

Bestemsu Özdemir estetik açıklamasıyla gündem oldu İhtiyaç duymadım

SOSYAL MEDYADA DİLLERE DÜŞTÜ

Oyuncu olduğu için mimiklerini kaybetmemek adına estetik operasyon yaptırmadığını açıklayan Bestemsu Özdemir'in açıklamaları sonrası sosyal medya kullanıcılarından: 'Bir de estetik yaptırsa ne olur acaba?','Dudaklar lens mi?', 'Yanaklar içe çektirilmiş' gibi yorumlar geldi.

Haberin Devamı

Bestemsu Özdemir estetik açıklamasıyla gündem oldu İhtiyaç duymadım