Cadde Betül Demir: Hava atıp, adisyon paylaşacağım diye o kadar para vermem!

Betül Demir: Hava atıp, adisyon paylaşacağım diye o kadar para vermem!

26.05.2023 - 17:38 | Son Güncellenme:

Popüler tatil bölgelesi Bodrum, ünlü isimlerin tatil keyfi dışında bazı işletmelerin uyguladığı yüksek ücretlerle de her yaz magazin gündemine geliyor. Şarkıcı Betül Demir, "Yakında 'Bin TL'ye lahmacun' haberlerini okumaya başlarız" değerlendirmesi üzerine çarpıcı konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Betül Demir: Hava atıp, adisyon paylaşacağım diye o kadar para vermem

Betül Demir, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 42 yaşındaki popçu, "Bu sıralar geceye tiryaki modumdayım. Gecenin o sessizliği, dinginliği beni çok etkiliyor. Balkona çıkıp gökyüzünü izlemek en büyük hobim haline geldi" dedi.

Haberin Devamı

"AŞK AKDINIYIM"

"Aşkın bir matematiği, bir formülü var mı?" sorusu yöneltilen şarkıcı, "Bence yok. Aşk ansızın gelir ve çepeçevre sarar insanı. Nasıl olduğunu anlamazsın. Aşkın bir planı, projesi, yol haritası yoktur. Ben aşk kadınıyım. Hatta bazen aşkın ta kendisiyim ama şunun da altını çizmekte fayda var ki; kimsenin de yara bandı olamam. Geçmişin yükleriyle gelene kapım kapalı" şeklinde konuştu.

Betül Demir: Hava atıp, adisyon paylaşacağım diye o kadar para vermem

"CANIM LAHMACUN ÇEKERSE 50-100 TL'YE EN KRALINI YERİM"

Betül Demir, "Yaz geliyor, yakında 'Bin TL'ye lahmacun' haberlerini okumaya başlarız. Bir lahmacuna en fazla kaç para verirsiniz" diye soran muhabirlere, "Cimri değilim, pinti değilim. Bilakis elimde çok açıktır ama bir lahmacuna bin TL verecek kadar da enayi değilim. Herkesin kendi tercihi saygı duyarım ama kimse kusura bakmasın. Ona buna hava atıp, adisyon paylaşacağım diye kendime 'keriz' dedirtmem. Canım çok lahmacun çekiyorsa 50 TL-100 TL neyse gider en kralını yerim, kalan 900 TL'ye de sokak hayvanlarına mama alırım" yanıtını verdi.

Betül Demir: Hava atıp, adisyon paylaşacağım diye o kadar para vermem

Haberin Devamı

SAHNEDE GELİN DÜETİ

Yaklaşık üç saat sahnede kalan Demir, hit olmuş şarkılarının yanı sıra son dönemin sevilen parçalarıla konuklarına keyifli dakikalar yaşattı. Sahne sırasında konuklar arasında yer alan yeni evli bir çifti fark eden ünlü isim, gelini sahneye sahneye davet ederek onunla düet yaptı.

Betül Demir: Hava atıp, adisyon paylaşacağım diye o kadar para vermem