Cadde Beyin tümörü nedeniyle ameliyat olan Şimal'den ilk mesaj!

Beyin tümörü nedeniyle ameliyat olan Şimal'den ilk mesaj!

27.01.2024 - 08:05 | Son Güncellenme:

Meme kanserinin yendikten sonra beyninde tümör olduğu tespit edilen şarkıcı Şimal, 10 gün önce 8 saat sürecek bir ameliyata girmişti. Ameliyatı başarılı geçen ünlü isim, sosyal medya hesabından takipçilerine bilgi verdi.

Beyin tümörü nedeniyle ameliyat olan Şimalden ilk mesaj

Ünlü şarkıcı Şimal, 3 yıl önce meme kanserine yakalanmış, uzun bir süre kemoterapi ve radyoterapi tedavisi gördükten sonra sağlığına kavuştuğunu duyurmuştu.

Haberin Devamı

Tedavi sürecindeyken sevgilisi Necati Arıcı ile nişanlanan 37 yaşındaki Şimal, geçtiğimiz hafta aldığı kötü haberle bir kez daha sarsılmıştı.

Beyin tümörü nedeniyle ameliyat olan Şimalden ilk mesaj

"ACİL AMELİYAT DEDİLER"

Beyninde tümör tespit edildiğini söyleyen ünlü isim, "Maalesef bu sefer beyinde tümör gördüler. Diyecek hiçbir şeyim yok, dualarınızı beklemekten başka. Acil ameliyat dediler, çok üzgünüm" sözleriyle sağlık durumunu açıklamıştı.

Beyin tümörü nedeniyle ameliyat olan Şimalden ilk mesaj

8 SAAT SÜRDÜ

Şimal, 17 Ocak sabahı 8 saat süren operasyon geçirmişti. Şimal'i tedavi sürecinde hiç yalnız bırakmayan nişanlısı, şarkıcının sedyeyle ameliyathaneye götürüldüğü anları yayınlayarak "Bugünler de geçecek inanıyoruz. Dualarınızla bize hep güç verdiniz. Şimal'iniz birazdan ameliyata girecek, 8 saat süreceğini söylediler. Bir gün de yoğun bakımda kalacak ve tertemiz aramıza geri dönecek. Güçlü kadınım benim dayan az kaldı. Seni çok seviyorum" diye yazmıştı.

Haberin Devamı

Beyin tümörü nedeniyle ameliyat olan Şimalden ilk mesaj

İLK MESAJ

Bir gün yoğun bakımda kaldıktan sonra normal odaya alınan ve tedavisi süren Şimal, sağlık durumunu günler sonra Instagram sayfasından takipçileri ile paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

Her geçen gün daha iyi oluyorum şükür. Haftaya ışın tedavisi başlıyor, sonra akıllı ilaçları kullanacağım. Yorucu bir süreçten geçiyorum ama hiç isyan etmiyorum. Yaradana teslimim. Kendimi iyi hissettikçe sizleri bilgilendireceğim. Bol bol dinleniyorum şimdilik. Bu arada güzel dualarınızla ayaktayım, çok teşekkür ederim hepinize. Kocaman öpüyorum hepinizi, kendinize çok iyi bakın.