Cadde Bir Aşk İki Hayat oyuncuları kim, konusu nedir? Bir Aşk İki Hayat filmi nerede çekildi?

Bir Aşk İki Hayat oyuncuları kim, konusu nedir? Bir Aşk İki Hayat filmi nerede çekildi?

03.04.2022 - 18:45 | Son Güncellenme:

Bir Aşk İki Hayat filmi başrollerinde Bergüzar Korel ile Engin Akyürek yer alıyor. Filmde Deniz ile Umut'un aşk hikayesi anlatılıyor. film 2019 yılında vizyona girdi. Peki, Bir Aşk İki Hayat filmi oyuncu kadrosunda kimler var?

Bir Aşk İki Hayat oyuncuları kim, konusu nedir Bir Aşk İki Hayat filmi nerede çekildi

Bergüzar Korel ve Engin Akyürek'i buluşturan Bir Aşk İki Hayat filminin yönetmenliğini Ali bilgin üstlenirken, yapımcılığını da Kerem Çatay ile Fatih Aksoy yürüttü. Senaryo ise Sema Ergenekon'a aittir. İşte, Bir Aşk İki Hayat filmi detayları...

Haberin Devamı

BİR AŞK İKİ HAYAT KONUSU

Umut, kendi filmlerini çekmeye çalışan, bağımsız bir yönetmendir. Moda'da köpeği ile birlikte yaşayan Umut'un hayatı, bir gece vereceği kararla bambaşka bir hal alır. Genç adam, hayatının değişeceğinden habersiz bir şekilde köpeği ile dışarı çıkmaya karar verdiğinde, hayatının aşkı ile tanışma fırsatı bulur. Aşk ve hayatın sonsuz seçenekleri arasında neyin doğru olduğunu bilmeden ilerleyen Umut, başarılı bir mimar olan Deniz ile tanışır. Diğer seçeneğe karar verdiğinde ise uçurumun kenarına sürüklenmesine neden olacak olaylar silsilesi başlar.

BİR AŞK İKİ HAYAT OYUNCULARI

Engin Akyürek - Umut
Bergüzar Korel - Deniz
İpek Bilgin - Burcu
Merve Dizdar - Sema
Osman Sonant
Serhat Parıl

Haberin Devamı

BİR AŞK İKİ HAYAT FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Sevilen romantik filmin çekimleri İstanbul Kadıköy ve Moda sokaklarında yapıldı.