Cadde Bir ayda ÜÇ FİLM

Bir ayda ÜÇ FİLM

29.07.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Bir ayda ÜÇ FİLM

Bir ayda ÜÇ FİLM


‘VCD pazarında iyi para var’ diyen Yunus Bülbül, ekibi ve Müslüm Gürses’le Almanya’ya kamp kurdu


       Bugüne kadar 42 kaset çıkararak bir rekora imza atan şarkıcı ve oyuncu Yunus Bülbül’ün 'Antep Fıstığı / Ağlar Bu Şehir' isimli yeni albümü piyasada. Albümünün promosyonu için üç çuval antepfıstığı dağıtan Bülbül, "İmkan olsaydı kasetle birlikte dinleyicilerime de fıstık dağıtacaktım" dedi.
       Uzun yıllar Almanya'da yaşadıktan sonra Türkiye'ye dönen, kaset çalışmalarının yanında çok sayıda dizi film çeviren Yunus Bülbül, sinemada yaşanan krizin kendisine işlemediğini söyledi.
       Almanya'da bir ay içinde üç film çekeceklerini belirten Bülbül, filmlerinin bazılarında yine Keko karakteriyle kamera karşısına geçecek. Tüm oyuncuların bu süre içinde Almanya'da konaklayacaklarını ve bu nedenle çekimleri bir haftada tamamlayacaklarını söyleyen Bülbül şöyle konuştu:
       "İlk film 'Bir Akıllı Bir Deli'. Rol arkadaşlarım ise uzun yıllardır film çekmeyen Müslüm Gürses ve eşi Muhterem Nur. Filmi Münih'te çekeceğiz. Senaryosunu Çetin Büyükakın'ın yazdığı filmi Arif Erkuş yönetecek. Ardından 'Sevmemeli' ve 'Hapı Yuttuk' gelecek. Nazan Ayas, Yılmaz Köksal, Yusuf Sezgin de filmde rol alıyor. Her bir filmi 70 - 80 bin marka mal ediyoruz. Önce TV'lere satacağız. Daha sonra VCD'sini piyasaya süreceğiz. Almanya'daki gurbetçiler bir dönem video izlerdi. Şimdi VCD olarak izliyorlar filmlerimi. Bu önümüzdeki dönemin en önemli pazarlarından biri olacak."
       Yunus Bülbül, eylülde başlayacağı 'Kızım ve Ben' dizisini ise memleketi İskenderun'da çekecek.