Cadde Bir kış masalı: Beyaz

Bir kış masalı: Beyaz

16.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Bir kış masalı: Beyaz

FULYA TANYOL - Beyaz rengine karşı ön yargıları kaldırmanın tam zamanı! Ne giyeceğimize karar veremeyince elimiz hep siyahlara gider. Kışın en çok tercih ettiğimiz renktir fakat bu yıl tabular yıkılıyor. Hava soğuduğunda baştan aşağı beyaz giyerek tüm dikkatleri toplayabilirsiniz. Sokak stilinde baştan aşağı beyaz giyen tarz kadınlar bu monokrom stilin şık durduğunu kanıtlıyor. Beyazı gardırobunuza ve stilinize eklediğinizde sokak stili yıldızlarını aratmayacak, gözleri üzerinize çekeceksiniz. Dış giyimde de tercih edebilirsiniz. Elbiselerle harika bir uyum yakaladığı gibi, spor veya klasik pantolonlarla da çok şık görünüyor. Beyaz ceket-pantolon takımlar şık davetler için kullanışlı ve gösterişlidir. Gösterişin dozunu arttırmak içinse aksesuarlardan destek alabilirsiniz. Siz de stilinizde bir kış masalı yaratmak istiyorsanız, bembeyaz bir kombin yapın!

Haberin Devamı

Stiletto moda sahnesinde

Uzun yıllardır hayatımızda olan fakat son dönemlerde moda sahnesinde ışıltısını kaybeden stilettolar bu kış çok güçlü bir yıldız olmak için sahnelere dönüyor. Giyinme ortamı bulamasak da artık spor ayakkabılardan vazgeçip topuklu ayakkabıları görmek istiyoruz. Böylece modanın giydirmekten öte hayaller kurduran, rüya satan özelliğine sığınmak istiyoruz. Stiletto, moda sektöründe çok önemli bir figür. Bu kış özellikle taşlı tokalılar ön plana çıkarken sivri burunlar ve yüksek topuklar da dikkat çekiyor. Günlük hayatta stiletto tercih edecekseniz, burun kısmı dar olmayan, daha kısa topuklu modeller seçebilirsiniz. İnce topuklu stilettolar, ne kadar çekici olurlarsa olsun, gündelik kullanım için pek de uygun değil.

Haberin Devamı

Evinizin yeni sesi: Dolce&Gabbana

Zanaatı yücelten köklerinden ve Akdeniz’den beslenen estetik anlayışını yaşam alanlarına taşıyan Dolce&Gabbana Casa Koleksiyonu sonunda Türkiye’de... Özel olarak kurulan Dolce&Gabbana Casa Pop-Up Butiği dekorasyon tutkunlarıyla buluşuyor. Birbirinden özel desenlerin yer aldığı koleksiyon, görsel olarak şenlik havasında. ‘Blu Mediterraneo’ ve ‘Carretto Siciliano’ temalarından desenlerle kaplanan tasarımlarla ‘tatlı hayat’ felsefesini evlere taşıyan koltuktan masaya, yastıktan dekorasyon objesine kadar uzanan göz alıcı tasarımlar benzersiz yaşam alanları sunuyor. Ocak ayının sonuna kadar mutlaka göz atın derim.