Cadde Bir Küçük Eylül Meselesi konusu nedir, oyuncuları kim? Bir Küçük Eylül Meselesi filmi nerede çekildi?

Bir Küçük Eylül Meselesi konusu nedir, oyuncuları kim? Bir Küçük Eylül Meselesi filmi nerede çekildi?

06.12.2021 - 00:13 | Son Güncellenme:

Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah ve Engin Akyürek'in bulunduğu Bir Küçük Eylül Meselesi, televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Filmde hayat dolu olan Eylül'ün kaza sonrası hafızasını kaybetmesiyle başına gelenler anlatılıyor. İşte, Bir Küçük Eylül Meselesi oyuncu kadrosu...

Bir Küçük Eylül Meselesi konusu nedir, oyuncuları kim Bir Küçük Eylül Meselesi filmi nerede çekildi

Bir Küçük Eylül Meselesi filminin yönetmenliğini ve senaristliğini Kerem Deren yürütüyor. Dram - romantik türündeki film, 'En iyi özgün müzik' ödülüne layık görüldü. Peki, Bir Küçük Eylül Meselesi nerede çekildi?Bir Küçük Eylül Meselesi filminin yönetmenliğini ve senaristliğini Kerem Deren yürütüyor. Dram - romantik türündeki film, 'En iyi özgün müzik' ödülüne layık görüldü. Peki, Bir Küçük Eylül Meselesi nerede çekildi?

Haberin Devamı

BİR KÜÇÜK EYLÜL MESELESİ KONUSU

Eylül hayatta istediği her şeye sahip. Güzel, neşeli, eğlenceli. Geçirdiği kazadan sonra son bir ayını unutana kadar. Çevresindeki herkes, tüm arkadaşları ve ailesi ona hiçbir sorun olmadığını söylemesine rağmen Eylül bir şeylerin yolunda gitmediğinden şüphelenir. Tamamen bilinçsizce, sadece içgüdülerini dinleyerek Bozcaada'ya gitmek zorunda kalır ve orada tesadüf eseri hiç tanımadığı tuhaf bir adamla karşılaşır. Bu gizemli yabancı ise kendinden emin bir şekilde Eylül'e kendisini hatırlaması gerektiğini, âşık olduğu adam olduğunu söyler.

BİR KÜÇÜK EYLÜL MESELESİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Sevilen film Bir Küçük Eylül Meselesi'nin çekimleri, İstanbul, Bozcaada'da yapıldı.

BİR KÜÇÜK EYLÜL MESELESİ OYUNCULARI

Haberin Devamı

Farah Zeynep Abdullah - Eylül

Engin Akyürek - Tekin

Ceren Moray - Berrak

Onur Tuna - Atıl

Serra Keskin - Gülşah

Ege Aydan

Ebru Aykaç

Merve Bulut

Hüseyin Pehlivan

Cenk Kayhan

Engin Benli

Pınar Bulut

Kerem Deren