Cadde Bir Zamanlar Çukurova Lütfiye kim? Lütfiye'yi oynayan Hülya Darcan kaç yaşında, nereli?

Bir Zamanlar Çukurova Lütfiye kim? Lütfiye'yi oynayan Hülya Darcan kaç yaşında, nereli?

21.01.2022 - 01:39 | Son Güncellenme:

Hülya Darcan, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Lütfiye karakterini canlandırıyor. Fikret'in teyzesi olan Lütfiye, dizide dikkat çekiyor. Karaktere hayat veren Hülya Darcan, İzmir'de doğdu, Bergüzar Korel'in de annesidir. Hülya Darcan kimdir?

Bir Zamanlar Çukurova Lütfiye kim Lütfiyeyi oynayan Hülya Darcan kaç yaşında, nereli

Bir Zamanlar Çukurova dizisine sonradan katılan Hülya Darcan, dizide Lütfiye rolü ile öne çıkıyor. Lütfiye dizide Fikret'in teyzesidir ve Fekeli'ye yardım için Adana'ya döner. Lütfiye'yi oynayan Hülya Darcan'ın hayatı ve kariyeri araştırılıyor.

Haberin Devamı

Fekeli'nin yeğeni bildiği ancak Adnan Yaman'ın oğlu olduğu ortaya çıkan Fikret'in teyzesidir. Boşnak kökenli, tatlı dilli, sevecen bir kadındır. Eşi Muzaffer'in ölümünden sonra yalnız yaşar. Lütfiye, Fikret'in annesi Safiye'nin hem ablası hem dert ortağıdır. Fikret, intikam almak için Çukurova'ya döndüğünde Fekeli, çareyi kadim dostu Lütfiye'yi Çukurova'ya getirmekte bulur. Lütfiye hem Fikret'i intikamdan vazgeçirmek hem de Fekeli'ye yardım etmek için Çukurova'ya gelir, sevecenliği ve fedakârlığıyla tüm dengeleri değiştirir.

HÜLYA DARCAN KİMDİR?

Darcan, 27 Nisan 1951 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi.

Lise mezunudur. 1967 yılında henüz 16 yaşındayken dönemin ünlü dergilerinden Ses Mecmuası Kapak Yıldızı yarışmasında 3. oldu. Bunun sonucunda sinemadan teklif aldı. İlk filmi Silahları Ellerinde Öldüler'de Fikret Hakan, Ekrem Bora ve Tugay Toksöz ile başrolü paylaşır ve sinemaya adımını atar. Tanju Korel ile 1974'te evlendi. 1975'de Zeynep, 1982'de ise Bergüzar dünyaya geldi.