Cadde Bir Zamanlar Çukurova dizisinden Yılmaz ayrılıyor mu? Yılmaz'ı oynayan Uğur Güneş kimdir, diziden ayrılıyor mu?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden Yılmaz ayrılıyor mu? Yılmaz'ı oynayan Uğur Güneş kimdir, diziden ayrılıyor mu?

11.12.2020 - 01:53 | Son Güncellenme:

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha'nın büyük aşkı Yılmaz karakterini canlandıran Uğur Güneş nereli, kaç yaşında? Adana'da çekilen ve ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Bir Zamanlar Çukurova'dan Uğur Güneş ayrılıyor mu?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden Yılmaz ayrılıyor mu Yılmazı oynayan Uğur Güneş kimdir, diziden ayrılıyor mu

Demir ile evli, iki çocuğu olan Züleyha, Yılmaz ile kavuşabilmek için canı pahasına mücadele eder. Yeni bölümleri ile dikkat çeken Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları ve konusu çok konuşuluyor. 77. bölümde diziye veda edeceği iddia edilen Uğur Güneş, dizide Yılmaz'ı canlandırıyor. Kısa süre önce de Vahide Perçin diziye veda etmişti. İşte, Uğur Güneş biyografisi, hayatı...

Haberin Devamı

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YILMAZ AYRILIYOR MU?

Dizinin sevilen baş karakterlerinden Yılmaz'ın çeşitli nedenlerle Bir Zamanlar Çukurova kadrosundan ayrılacağı öne sürüldü. Öte yandan 77. bölümden sonra dizide olmayacağı da iddialar arasında. Ancak dizi ekibinden henüz resmi bir açıklama gelmedi.

UĞUR GÜNEŞ KİMDİR?

Güneş, 10 Kasım 1987 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. İsimsizler dizisinde "Kaymakam Fatih" karakterini canlandıran Uğur Güneş, 1987 Ankara'da büyüdü ve üniversite eğitimini de Ankara Üniversitesi'nde tamamladı. Oyuncu Urfalıyam Ezelden isimli dizide Çetin karakterini canlandırmıştır. Ayrıca sinema filmlerinde de rol alan Güneş, Şeytan-ı Racim isimli filmde Emrah karakterine can verdi. Güneş TRT 1'de yayımlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde Tuğtekin karakterini canlandırdı. Atv'de yayımlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz Akkaya karakterini canlandırmaktadır.