Cadde Bir zamanlar sevgiliydiler

Bir zamanlar sevgiliydiler

19.08.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Hollywood’da yıllardır birçok aşk dedikodusu dolanıp duruyor. Kimi ilişkiler magazinciler tarafından ispat edilirken kimi ilişkiler de gündeme geldikten bir süre sonra unutuluyor. Hollywood’un yakın tarihine baktığımızda ünlü yıldızların şaşırtıcı beraberlikleri dikkat çekiyor

Bir zamanlar sevgiliydiler

Brad Pitt- Christina Applegate 
Bir dönem ülkemizde de popüler olan “Evli ve Çocuklu” dizisinin yıldızı Christina Applegate ve Brad Pitt  1988 yılında kısa süreli bir ilişki yaşamışlar. Applegate son dönemde hafızasını kaybeden bir kızın başından geçenleri anlatan”Samantha Who?” isimli bir dizide oynuyor. Brad Pitt ise Angelina Jolie ile çok mutlu.

Haberin Devamı

Brooke Shields- Michael Jackson
İkili 1984 yılında Grammy Müzik ödülleri törenine birlikte katılmıştı. Jackson 1988‘deki otobiyografisinde ilişkileri hakkında  ”Özel bir ilişkiydi.” diye bahsederken, Shields ”Sadece arkadaşız, ancak birlikte olgunlaştık. Michael bana güvenir”demişti.

Fergie-Justin Timberlake
Grammy ödüllü 33 yaşındaki şarkıcı Fergie uzun zaman önce yine kendisi gibi şarkıcı olan Justin Timberlake ile birlikteydi. Yıldız bir magazin dergisine “O zaman Justin 16 yaşındaydı. Bense 23 yaşındaydım. İlişkimiz Justin, Britney ile büyük bir aşk yaşamadan önceydi” dedi.

Tom Cruise - Heather Locklear
Ünlü aktör Tom Cruise ve Heather Locklear’ın da bir dönem birlikte olduğu söylenmişti. Ancak Locklear, 1982 yılındaki kısa süreli ilişkileri ile ilgili iddialar için ”Sanırım daha çok arkadaş gibiydik. Öpüştüğümüzü bile hatırlamıyorum” dedi. Tom Cruise, bugün Katie Holmes ile evli ve bir kızları var.

Haberin Devamı

Sienna Miller-Sean Combs
Sienna Miller’ın ünlü rapçi Sean Combs ile bir dönem birlikte olduğu söyleniyor. İkiz bebeklerinin doğumundan sonra gece gezmelerine ara vermeyen rapçi ile Miller birkaç kez birlikte görüntülenmiş. Ayrıca bir otelde birlikte kahvaltı ederken görüldükleri iddia edilmişti. Ancak hem Miller hem de Combs bu iddiaları kesin bir dille reddetti.

Cher-Tom Cruise 
Ünlü şarkıcı Cher, 80’li yılların ortalarına doğru Tom Cruise ile bir ilişki yaşamıştı.Cher ilişkileri ile ilgili olarak ”Çok çok uzun zaman önceydi ve nedense ikimiz de ilişki hakkında konuşmamayı tercih ettik.Ancak şunu söyleyebilirim ki Tom gerçekten harika biri,onla vakit geçirdiğim için çok mutluyum.”dedi.