Cadde Biran Damla Yılmaz ve Çağrı Telkıvıran doğum gününe el ele geldi

Biran Damla Yılmaz ve Çağrı Telkıvıran doğum gününe el ele geldi

03.03.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Sosyal medya fenomeni Sercan Yaşar, dün gece Gümüşsuyu'nda bir restoranda doğum günü partisi düzenledi. Ünlülerin akın ettiği partiye katılan oyuncu Biran Damla Yılmaz ve müzisyen Çağrı Telkıvıran'ın, ilişkilerini inkar etmelerine rağmen mekana el ele gelmeleri şaşırttı.

Biran Damla Yılmaz ve Çağrı Telkıvıran doğum gününe el ele geldi

Sercan Yaşar, dün gece doğum günü partisi düzenledi. Yaşar'ın doğum gününe; Murat Dalkılıç, Berkay, Zeynep Bastık, Aslıhan Karalar, Aslı Turanlı, Şevval Şahin, Derya Uluğ, Akasya Asıltürkmen, Ersay Üner ve Onur Büyüktopçu gibi tanınmış simalar katıldı.

Haberin Devamı

Biran Damla Yılmaz ve Çağrı Telkıvıran doğum gününe el ele geldi

BERABER KATILDILAR
Doğum gününe katılanlar arasında, oyuncu Biran Damla Yılmaz ve geçtiğimiz günlerde Kuruçeşme'de birlikte eğlendiği Çağrı Telkıvıran da vardı.

Basın mensuplarının mekana el ele gelen ikiliye, "Geçtiğimiz günlerde birlikte görüntülendiniz ancak ilişkiyi kabul etmemiştiniz, şimdi el ele geldiniz" demesi üzerine çift; "Biz öyle bir şey yapmadık arkadaşlar," yanlış hatırlıyorsunuz" cevabını verdi.

NE OLMUŞTU?
Geçtiğimiz günlerde final yapan 'Maske Kimsin Sen' yarışmasında yer alan ünlü oyuncular Aslı Bekiroğlu ile Kubilay Aka'nın çekimler sırasında yakınlaştığı iddia edilmiş ve ikili setten birlikte görüntülenmişti. Metin Özülkü ve Doğu Demirkol'un telefonla kaydettiği görüntüde Bekiroğlu ve Kubilay Aka, el ele arkadaşlarının yanına geldi. Video çekildiğini fark edince eller hemen ayrıldı ama görüntü akıllarda soru işareti bırakmıştı.

Haberin Devamı

Biran Damla Yılmaz ve Çağrı Telkıvıran doğum gününe el ele geldi

BEKİROĞLU'NU SİLDİ, TAKİPTEN ÇIKTI!
Magazin gündemine bomba gibi düşen görüntülerin ardından gözlerin çevrildiği Telkıvıran'ın, oyuncu sevgilisiyle olan tüm fotoğraflarını silip, sosyal medyada takipten çıkması dikkat çekmişti.

Tüm bu yaşananların ardından Çağrı Telkıvıran, geçtiğimiz günlerde Kuruçeşme'de bir mekanda Biran Damla Yılmaz ile samimi bir şekilde eğlenmişti. Buradan çıkan ikili, Arnavutköy'de başka bir mekana girerken yüzlerini saklamıştı. Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen ünlü ikili, mekanı ayrı ayrı terk etmiş; mekandan ilk Telkıvıran çıkmıştı.

AYRILIK AÇIKLAMASI
Biran Damla Yılmaz ile ilgili sorulara cevap vermeyen müzisyen, gazetecilerin, "Aslı Bekiroğlu ile ilişkinizin Kubilay Aka yüzünden bittiği haberleri doğru mu?" sorusuna, "Hayır üçüncü bir kişi yüzünden bitmedi. Başka sebeplerden ayrıldık" diyerek oradan ayrılmıştı.

Biran Damla Yılmaz ve Çağrı Telkıvıran doğum gününe el ele geldi

"ÇİÇEKLERİ ÇAĞRI AĞABEY ALDI"
Çağrı Telkıvıran'ın hemen arkasından çıkan Yılmaz ise, aşk sorularına sessiz kalmıştı. Aracındaki güllerin sorulmasına gülümseyen oyuncu, çiçek satıcılarının, "Abi çiçekleri Çağrı Ağabey aldı" demesiyle yakayı ele vermişti.