Cadde Bizim İçin Şampiyon oyuncuları ve konusu! Bold Pilot ve Halis Karataş filmi Şampiyon nerede çekildi?

Bizim İçin Şampiyon oyuncuları ve konusu! Bold Pilot ve Halis Karataş filmi Şampiyon nerede çekildi?

20.02.2022 - 18:15 | Son Güncellenme:

Beyazperdenin sevilen yapımlarından olan Bizim İçin Şampiyon filminde yarış atı Bold Pilot ve jokeyi Halis Karataş'ın hikayesi anlatılıyor. Filmin başrollerinde Ekin Koç, Farah Zeynep Abdullah bulunuyor. Peki, Bizim İçin Şampiyon nerede çekildi?

Bizim İçin Şampiyon oyuncuları ve konusu Bold Pilot ve Halis Karataş filmi Şampiyon nerede çekildi

Gerçek bir hikayenin anlatıldığı Bizim İçin Şampiyon filmi 2018 yılında sinemadaki yerini aldı. Filmin yönetmenliğini Ahmet Katıksız yürütürken senaryosunu da Katıksız ile birlikte Serkan Yörük kaleme alıyor. İşte, Bizim İçin Şampiyon detayları...

Haberin Devamı

BİZİM İÇİN ŞAMPİYON KONUSU

İstanbul’a iyi bir jokey olmak için gelen Halis Karataş’ın bu hayalini gerçekleştirme serüveni, Bold Pilot’la tanışmasıyla başlar. Ama bu yolculuğun sonunda ortaya çıkan tablo, Halis’in beklentisinin çok üstündedir: ikisi de efsane olmuşlardır. Yola, ikisinin de çok sevdiği birini, Begüm’ü, hayata bağlamak amacıyla çıkarlar; ama beklemedikleri bir şey olur: Koca bir topluma umut olurlar. 1990’ların ortaları. Türkiye’nin siyasal kararsızlık, enflasyon ve umutsuzlukla bunaldığı yıllar. Umutların neredeyse tükendiği o yıllarda halk katıldığı tüm yarışları en sondan gelerek kazanmayı başaran bu ata ve jokeyine yürekten bağlanır. Çünkü o insanlar kendilerini yarışın son metrelerinde bu ikilinin bulunduğu yerde hissederler: En geride. Ama bu kazanmayacakları anlamına gelmez. Çünkü yarış bitiş çizgisinde bitmektedir ve o çizgiyi ilk geçen Bold Pilot ve üstündeki Halis Karataş’tır.

Haberin Devamı

BİZİM İÇİN ŞAMPİYON OYUNCULARI

Ekin Koç (Halis Karataş)
Farah Zeynep Abdullah (Begüm Atman)
Fikret Kuşkan (Özdemir Atman)
Melis Sezen (Esra Atman)
Sibel Taşcıoğlu (Meral Atman)
Ali Seçkiner Alıcı (Hasan Karataş)
Serkan Ercan (Yaşar)
Erdem Akakçe (Mümin Çılgın)
Sekvan Serinkaya (Gülağa)
Merve Altınkaya (Zeynep Atman)
Şenay Dede (Lale Atman)
Mert Denizmen (Tuncay Uşaklı)
Oğuz Kara (Erdi Karataş)
Nurhan Özenen (Doktor Neşe)
Burak Tamdoğan (Doktor Hakan)
Nalan Kuruçim (Meliha Karataş)

BİZİM İÇİN ŞAMPİYON FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Gerçek bir hikayeden sinemaya uyarlanan Şampiyon filminin çekimleri İstanbul Zeytinburnu Veli Efendi Hipodromu'nda ve yanı sıra Adapazarı, Bursa ve Konya'da da yapıldı.